Siuntio

SIF löi Akilleksen ja vältti Cocksin

Maali-iloittelu Siuntiossa päättyi lukemin 44-29 (24-16).

Akilles on Liigan runsasmaalisin joukkue ja se näkyi jälleen, etenkin puolustuspelaamisen kiinnostus on nolla. Lokakuussa pelattu HC West – BK46 päättyi maalein 24-16. Keskiviikkoiltana Siuntiossa, se oli vasta puoliaikatulos.

Porvoolaiset tekivät runkosarjassa kolmanneksi eniten maaleja Cocksin ja Dickenin jälkeen. Mutta kun oma pää vuotaa kuin homeinen jolla, niin on selvää, että voittamisesta tulee lähes ylitsepääsemätön este.

– Liikaa teknisiä virheitä eikä puolustuskaan toiminut, Raivo Laast kiteytti viimeisen pelin, mutta kommentti olisi voinut olla minkä tahansa Akilles-ottelun jälkeen lausuttu totuus.

Voitolla SIF välttyi kohtaamasta Cocksia, mutta Dickeniä vastaan tilastot ovat yhtä lohduttomat. Kolme peliä ja yhtä monta tappiota. Silti kanarialinnuilla on aavistuksen verran parempi yllätysmomentti lauttasaarelaisia vastaan.

– Hyvä joukkuepanos ja kaikki olimme liikkeellä oikealla asenteella. Tärkeä voitto henkisesti ennen pudotuspelejä, Patrik Grönberg summasi.

Päävalmentaja Marcus Sjöstedt yhtyi takamiehen kommentteihin.

– Asenne ratkaisi, koko joukkue hyvällä asenteella ja se näkyi tuloksessa.

Maalintekijät

SIF: Grönberg Patrik 9, Svanbäck Gustav 7, Kauge Jaan 6, Korpimäki Janne 6, Sillman Niklas 4, Thilman Stig 3, Tahvanainen Antti 3, Mannonen Henri 2,  Modig Christoffer 2, Lindholm Albert 1, Voutilainen Vincent 1.

Akilles:  Shevchenko Sergiy 8, Kobzev Mihail 8, Grigenas Arminas 5, Ahlgren Niclas 2, Lindfors Petri 2, Åkermark Mathias 2, Mattson Henrik 1, Liljendal Ric 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Grönberg Patrik, SIF
**  Shevchenko Sergiy, Akilles
*    Korpimäki Janne, SIF

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk