Helsinki

HIFK niukasti terävämpi Myyrmäessä

Vierailijoiden voittolukemat kirjattiin 32-33 (14-18).

Sarjasijoituksen kannalta peli oli kummallekin merkityksetön. Atlas on viides ja HIFK kuudes, kun runkosarja on saatu päätökseen. Kuntokäyrät joukkueilla kuitenkin sojottavat jyrkästi eri suuntiin. Atlas päätti runkosarjan kahteen tappioon (HIFK, ÅIFK) taulukossa alapuolella oleville joukkueille, kun taas HIFK voitti kaksi viimeistä kamppailuaan (Atlas, BK-46) korkeammalla olevia vastustajia vastaan.

– Ensimmäinen puoliaika tehtiin vielä sovittuja asioita ja taisteltiin tasaisesti. Toisen jakson alkukin oli vielä ok, mutta sitten taisi tulla liian hyvä olo ja keskittyminen herpaantui. Ulosajot sekä keskittymisen herpaantuminen aiheutti sen, että Atlas meinasi päästä otteluun mukaan. Aika kuitenkin loppui kesken heidän osaltaan ja meillä painettiin ne viimeiset tärkeät maalit itselle jotta pisteet lähtivät meidän mukana Helsinkiin, Kenneth Bäcklund mietti.

Atlas on saanut valmistautua pudotuspeleihin jo hyvän tovin.

– Kovan harjoittelun takia alku oli hieman kankea ja vaikea, mutta loppujen lopuksi kaaduttiin omiin virheisiin, Jaakko Horelli näki.

Andrei Orel paukutti yhdeksän häkkiä.

– Ihan hyvä peli meiltä, vaikka lopputuloksella ei ollut kauheasti väliä. Pelin loppu oli vaikea, mutta hyvä että voitettiin.

Maalintekijät

Atlas: Sarin Klaus 6, Aalto Toni 5, Näntö Erkka 5, Laitinen Heikki 4, Noodla Martin 4, Kuntsi Viljami 3, Hellakoski Anthony 2, Witikka Tuomas 1, Åstrand Kenneth 1, Lujanen Jyri 1.

HIFK: Orel Andrei 9, Glinca Sergei 8, Köhler Oskar 5, Lindström Tom 4, Salmén Niklas 3, Heino Jasper 1, Åkermarck Thomas 1, Eneberg Kristoffer 1, Hagström Martin 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Andrei Orel, HIFK

** Sergei Glinca, HIFK

* Heikki Laitinen, Atlas

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk