Riihimäki

Cocks joutui koville Turussa

Sarjakärki taisteli pisteet mukaansa otteluruuhkasta huolimatta, loppunumerot Samppalinnassa 29-33 (13-18).

Cocks pelaa jo sunnuntaina Baltian liigan ottelun HC Kehrää vastaan, ajatus taisi hieman karata.

– Säästeltiin ehkä vähän huomiseen Baltian liigan peliin. Ei oikein ollut joukkueen peli kohdillaan, eikä veskareilla ollut tänään paras päivä. Voitto ja pisteet kuitenkin tuli, jälleen pelin parhaaksi arvostettu Teemu Tamminen mietti.

Kaj Kekki huomasi myös ettei lataus ollut kovimmillaan.

– Kaikillä taisi jo vähän olla mielessä tuleva elintärkeä Baltian liigan kamppailu. Eka puoliaika oli ihan hyvä, vaikka vaihtorulettia pyöritettiinkin. Toisen puoliajan alussa maalivahtimme ei onnistunut ja Åbo pääsi lähelle. Sen jälkeen tehtiin se mikä oli pakko ja otettiin ne pisteet.

ÅIFK voitti toisen puoliajan. Se ei pistetiliä kartuta, eikä sijoitusta kohenna, mutta sai Thomas Hivertin iloitsemaan.

– Hyvä peli meiltä. Pelasimme sellaista joukkuetta vastaan, joka pelaa kovia Euroopan pelejä. Meillä oli pieni ja nuori joukkue ja hävisimme vain neljällä maalilla. Olen erittäin tyytyväinen.

Maalintekijät

ÅIFK: Olev Eensalu 12, Frans Lindholm 4, Andreas Nyström 3, Taavi Tibar 3, Vilppu Kuuluvainen 2, Pekko Aalto 2, Daniel Wakene 2, Joonas Nieminen 1.

Cocks: Teemu Tamminen 12, Gheorghe Safronii 5, Antti Rogenbaum 4, Kristo Järve 4, Kristian Jansson 3, Roman Protcenko 2, Antti Valo 2, Ionut Chiparus 1.

 LähiTapiola Tähdet

*** Teemu Tamminen, Cocks

** Kristian Jansson, Cocks

* Olev Eensalu, Åifk

 

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk