Otteluennakko

Viikonvaihteessa pelataan täysi kierros

Karjaalla on valmentajaveljekset vastakkain neljän pisteen ottelussa. Lokakuussa BK-46:n vierailusta Kauniaisiin tuli täysi floppi, nyt on revanssin paikka.

Kesän aikana vahvistunut BK-46 on ollut vaikeasti lyötävissä kotikentällään, vain Dicken on raapinut Raaseporista täydet pisteet mukaansa. Westin vierassaldo näyttää viidestä pelistä kahta voittoa, yhtä tasuria ja kahta tappiota.

Joukkueiden kohdatessa Kauniaisissa lokakuun alussa, oli West terävämpi jättäen vieraat äärimmäisen pienille maaliluvuille, peli päättyi 24-16 (14-5). Erikoista oli se, että BK-46 teki töitä lähes kaksikymmentä minuuttia ennen kuin onnistui rikkomaan kuparisen. Yhdeksäntoista minuuttia nollapelissä kiinni ollut Thomas Lindström palkittiin ottelun parhaana.

Karjaalaisten nimivahva miehistö on kauden edetessä kuitenkin pikku hiljaa saanut juonen päästä kiinni ja kahden kovan virolaisvahvistuksen osaaminen on saatu ulosmitattua hyvällä teholla. Kun laidoilla vielä vipeltää vikkelät maajoukkuetason laiturit, tarkoittanee se sitä, että maaleja nähtäneen laajalla rintamalla.

West on kärsinyt kauden aikana kolme tappiota, kaksi kertaa Cocksille ja kerran Dickenille. Voitolla hallitsevat mestarit vankistavat paikkaansa sarjakolmosena, mutta tappion tullessa neljäntenä kyttäävä BK-46 nousee jo kahden pisteen päähän ja se jättäisi joulun jälkeisille kierroksille herkullisen asetelman.

Historian saatossa seurat ovat kohdanneet Karjaalla kuusitoista kertaa, molemmilla on seitsemän voittoa ja kahdesti on päädytty tasatulokseen.

8.12 klo 16:oo BK-46 – HC West, Sisu Areena  

Muut ottelut:
8.12 klo 14:oo ÅIFK – Cocks
8.12 klo 17:oo SIF – Dicken
9.12 klo 17:oo Akilles – Atlas

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk