Atlas piti pintansa kotikentällään

Toinen puolivälierä päättyi Myyrmäessä maalein 25-24 (11-16).

BK-46 näytti avausjakson jälkeen vahvasti menevän kohti toista otteluvoittoa. Atlas taisteli itsensä tukalasta tilanteesta, maalin voittoon.

– Taisteluvoitto. Toto (Theodotos Christou) pelasi huikean pelin tultuaan kentälle toisella jaksolla. Saatiin omaa menoa samalla kuntoon ja mahtava kotiyleisö mukaan. Nyt vähän lepoa ja taistelu jatkuu tiistaina nollasta, seitsemän maalia heittänyt ja ottelun parhaaksi arvostettu Klaus Sarin kertoi.

Heikot toiset jaksot, leimasivat BK-46:n viime kautta. Joukkue on vuotta kokeneempi, mutta torstaina perisynti vaivasi jälleen.

– Pelattiin paras ensimmäinen puoliaika mitä tällä kaudella ollaan pelattu. Toisella puoliajalla Atlas sai muutamassa minuutissa pelistä kiinni ja meni lopulta ohi. Se voitti, joka oli valmis tekemään enemmän töitä, BK-46:n päävalmentaja Jan Källman näki.

Jaakko Horelli oli tyytyväinen pelaajiinsa, jotka esittivät ottelussa upean nousun.

– Toto Christou! Toisella jaksolla saatiin puolustusta ehjemmäksi ja tiiviimmäksi. 1. puoliaika ei ollut niin hyvä meiltä. Pysyttiin kuitenkin pelisuunnitelmassa kiinni läpi pelin, muutamaa hetkeä lukuunottamatta. Hieno joukkuepuolustus, jossa sekä Klaus Sarin keskellä, että Toto maalissa, nousivat erityisesti esiin. Tästä se lähtee.

Atlaksen vikkelä ja yllätyksellinen A-juniori, Anthony Hellakoski on napannut nyt kahdesta pelistä yhteensä viisi tähteä. Karkkipaitojen superlupauksella, Oliver Helanderilla, on kasassa seitsemän maalia kahteen peliin. Runkosarjassakin Helanderin ottelukohtainen maalikeskiarvo (4,9), oli koko joukkueen paras.

Seuratkaa etenkin näitä nuoria miehiä taas, kun tiistaina rymistellään Karjaan SISU Areenalla ja torstaina Myyrmäen Urheilutalolla.

 

Maalintekijät 

Klaus Sarin oli Atlaksen tukipylväänä molemmissa kenttäpäädyissä.

Klaus Sarin oli Atlaksen tukipylväänä molemmissa kenttäpäädyissä.

 

Atlas: Klaus Sarin 7, Toni Aalto 4, Erkka Näntö 4, Jyri Lujanen 3, Anthony Hellakoski 3, Tuomas Witikka 1, Martin Noodla 1, Fredrik Fagerström 1, Viljami Kuntsi 1.

BK-46: Kaj Hagman 7, Oliver Helander 4, Johan Skogberg 4, Fredrik Adamsson 3, Olli-Pekka Korpimäki 2, Jasper Hellberg 2, Sam Sjöman 1, Janis Selge 1.

 

LähiTapiola Tähdet

*** Klaus Sarin, Atlas

** Anthony Hellakoski, Atlas

* Erkka Näntö, Atlas

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk