Helsinki

Dicken ensimmäisenä joukkueena jatkoon

Dicken voitti Pirkkolassa maalein 32-19 (19-9), ja marssi välieriin otteluvoitoin 3-0.

Runkosarjan kakkonen ei ollut oikeastaan missään vaiheessa uhattuna.

– Saatiin vähän hidas alku ottelulle, mutta 15 minuutin jälkeen päästiin otteluun mukaan ja siinä vaiheessa ottelu ratkesi. Toisessa erässä meillä oli pikkasen motivaatio ongelmia kun johdettiin kymmenellä maalilla mutta hoidettiin kuitenkin ottelu kunnialla loppuun, Thomas Lindström sanoi.

SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt tunnusti realiteetit.

– Ei riittänyt ihan tänään, meiltä puuttui pari pelaajaa ja sitten Svanbäck loukkaantui myös alkulämmittelyssä mikä aiheutti vaikeuksia meidän puolustustaktiikalle. Dicken pelasi hyvin tänään, ensimmäisessä erässä meillä oli liian vähän vauhtia hyökkäyksessä mutta toiseen erään saatiin enemmän vauhtia ja siten ei Dicken päässyt nopeisiin. Mutta se oli vähän kuin juniorit vastaan miehet tänään.

Joacim Broman oli ottelusarjan tehokkain pelaaja yhteensä kaksikymmentäkahdeksan maalia, tiistaina syntyi yksitoista osumaa.

– Päästiin huonosti mukaan alussa, mutta ensimmäisen erään lopussa päästiin kuitenkin paremmin mukaan ja juostiin sitten ottelun jäljestä olevasta ajasta.

 

Maalintekijät

Dicken: Joacim Broman 11, Benny Broman 6, Max Knuts 4, Joona Hertola 2, Anton Usvalahti 2, Philip Ahlgren 2, Anton Remy 2, Valdar Noodla 1, Mikael Usvalahti 1, Teemu Hertola 1.

SIF: Christoffer Modig 6, Albert Lindholm 4, Janne Korpimäki 3, Anton Luuppala 3, Stig Thilman 1, Jaan Kauge 1, Niklas Sillman 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Joacim Broman, Dicken

** Benny Broman, Dicken

* Christoffer Modig, SIF

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk