Atlas löi Akilleksen

Myyrmäessä päädyttiin tulokseen 37-31 (18-13).

Atlas pelaa viimeiset kierrokset enää kunniasta, kun sarjasijoitus on varmistunut jo hyvissä ajoin. Se on viides. Akilles sen sijaan pyrkii jatkamaan kauttaan pudotuspeleissä ja pistetarve on kova vielä viimeisissä peleissä. Keskiviikkona se kuuluisa kantapää löytyi puolustuksen keskeltä, kun yleensä tinkimättömästä puolustustyöskentelystä tunnettu Jyri Lujanen hääri sentterinä tehokkasti. Saldona peräti yhdeksän maalia.

– Tämä on kyllä minulle aivan liian outoa olla tässä tilanteessa. En tiedä yhtään mistä tämä meininki tänään johtui. Yhdeksän maalia on hyvä saldo, mutta tärkeintä oli voitto jengille, vaikka se kliseiseltä kuulostaakin. Pelissä harmittaa kuitenkin eniten se, kun lopetettiin jälleen lopussa pelaaminen. Kuuden maalin ero on aivan liian pieni, siihen nähden mitä oli meille tulossa, Lujanen analysoi.

Kun avausjaksoa oli kymmenen minuuttia pelaamatta alkoi kotijoukkue repimään eroa.

– Pelattiin hyvin ensimmäiset 20 minuuttia. Sen jälkeen meillä tuli hyökkäyspäässä turhia menetyksiä, joista Atlas pääsi kontraamaan. Avausjakson lopun aikana eroa tulikin se kuutisen maalia. Toisella jaksolla pääsimme taas paremmin mukaan. Taistelu paikasta auringossa jatkuu, Akilleksen päävalmentaja Raivo Laast mietti.

Jaakko Horelli harmitteli menetettyä peliotetta.

– Pelattiin ihan ok ottelu ensimmäiset 40 minuuttia. Sitten lopetettiin jälleen pelaaminen, kun oltiin saatu kunnolla eroa. Lujaselta huikea peli ja taistelu tänään, Horelli kehui.

Maalintekijät
Atlas: Lujanen Jyri 9, Laitinen Heikki 4, Aalto Toni 4, Näntö Erkka 4, Hellakoski Anthony 4, Noodla Martin 3, Witikka Tuomas 3, Sarin Klaus 3, Kuntsi Viljami 2, Åstrand Kenneth 1.

Akilles: Shevchenko Sergiy 6, Åkermark Mathias 6, Ahlgren Niclas 5, Mihail Kobzev 5, Grigenas Arminas 5, Narinen Lauri 2, Ahlgren Joel 1, Tolkki Jonatan 1.

LähiTapiola Tähdet

*** Jyri Lujanen, Atlas

** Tuomas Laitinen, Atlas

* Niclas Ahlgren, Akilles

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk