Riihimäki

Atlas avasi kauden kotitappiolla

 Cocks haki keskiviikkona Myyrmäestä täydet pisteet maalein 30-34 (17-19). Cocks on nyt kohdannut kummatkin viime kevään finalistit ja poistunut molemmista otteluista voittajana. 

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja maaleja iskettiin kuin liukuhihnalta kumpaankin kenttäpäätyyn. Vierasjoukkue pelasi runsasmaalisen avausjakson lopun aavistuksen terävämmin ja poistui kentältä kahden maalin johdossa. Tauon jäkeen pukukopista marssi kentälle päättäväinen Cocks, joka nykäisi toisen puoliajan ensimmäisen kymmenminuuttisen nimiinsä 2-6 ja ero venyi kuuteen osumaan. Vaikka johto suli aavistuksen loppua kohden eivät Vantaalaiset onnistuneet enää kirimään rinnalle.

Vierailijoiden Teemu Tamminen kirjautti seitsemän rysää ja nappasi kolme LähiTapiola tähteä.

– Puolustuksemme ei ollenkaan vakuuttanut tänään verrattuna edelliseen West peliin. Hyökkäyspäätä emme ole vielä ollenkaan treenanneet ja se näkyy siinä, että meillä on siellä päässä aivan liian kova kiire. Voitto tuli, vaikka maalivahtipelimme ei tänään vakuuttanut.Itse olen saanut treenata kesän kunnolla ja se näkyy. Kun ikää tulee lisää myös lepo on noussut tärkeään osaan.

Cocks on nyt kohdannut kummatkin viime kevään finalistit ja poistunut molemmista otteluista voittajana.

– Atlas aloitti ottelun kävellen ja me menimme siihen kävelyyn mukaan. Siitä emme päässeet irti ja ottelusta ei oikein meinannut tulla sitten mitään. Voitto riittää, vaikka se tulikin just ja just, päävalmentaja Kaj Kekki mietti.

Atlaksen päävalmentaja Jaakko Horellille jäi huono maku, lopun hyvät otteet vähän paransivat tuntemuksia.

– Aamulla oli vielä hyvä fiilis, nyt ei. Teknisiä virheitä ja kurittomuutta oli hyökkäyspäässä aivan liikaa. Puolustuksessa puolestaan peruuttelimme liikaa ja tietyissä kohdissa oli hieman pahaa pelkoakin näkyvissä. Siitä pitää päästä eroon. Taisteltiin kuitenkin itsemme hyvin takaisin peliin ja siitä saamme hyvää mukaan.

Cocks esitteli myös kaksi uutta ulkomaanapua, Roman Protcenkon ja Ionut Chiparuksen. Ensin mainittu pöllytti verkkoja viidesti.

Kristo Järve teki voittoisan paluun Vantaalle

Maalintekijät

Atlas: Nikko Kinos 10, Jani Kivinen 4, Anthony Hellakoski 3, Erkka Näntö 3, Tuomas Witikka 2, Klaus Sarin 2, Wiljami Kuntsi 2, Toni Aalto 1, Kenneth Åstrand 1, Fredrik Fagerström 1, Oskari lehtonen 1.

Cocks: Teemu Tamminen 7, Antti Rogenbaum 6, Kristo Järve 6, Roman Protcenko 5, Gheorghe Safronii 3, Antti Valo 3, Roni Syrjälä 3, Niko Leikama 1.

 

LähiTapiola Tähdet

*** Teemu Tamminen, Cocks

** Nikko Kinos, Atlas

* Kristo Järve, Cocks

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk