Footbalance uusi yhteistyökumppani

Suomen Käsipalloliitto ja Footbalance System Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen tänään 18.9.2012 Helsingissä.

Sopimus kattaa liiton maajoukkuetoiminnan sekä liiton pääsarjat.

”Olen tyytyväinen yhteistyösopimukseen Footbalancen kanssa, näin pystymme tarjoamaan hyviä etuja meidän maajoukkuepelaajille. Footbalance konsepti on erittäin toimiva ja sopii erinomaisesti myös maajoukkuetason pelaajille. Yhteistyön myötä saamme analysoitua maajoukkuepelaajien jalkojen biomekaniikkaa, joka auttaa heitä päivittäisessä elämässä” kommentoi liiton toiminnanjohtaja Tomi Puikkonen.

Footbalance System Oy on vuonna 2003 perustettu suomalaisyritys, jonka tavoitteena on edistää kuluttajien hyvinvointia uusilla, jalkojen terveyttä ja mukavuutta lisäävillä innovaatioilla. Yhteistyössä eri terveys- ja liikunta-asiantuntijoiden kanssa Footbalance kehittää jalan oikeaa asentoa ja askellusta tukevia sekä korjaavia, yksilöllisesti muotoiltuja pohjallisia ja analyysityökaluja. Footbalancen yksilölliset pohjalliset tukevat jalan oikeaa asentoa ja sitä kautta parantavat jalan biomekaniikkaa, mikä lisää terveyttä, mukavuutta ja suorituskykyä niin urheilussa kuin vapaa-aikana. Footbalance-tiimiin kuuluu niin lääketieteen, urheilualan kuin jalkinesuunnittelun ammattilaisia. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja yrityksellä on tytäryhtiöt Yhdysvalloissa ja Ruotsissa.

Footbalancen System Oy:n fysioterapeutti ja osakas Olli Lehtonen kommentoi uutta yhteistyösopimusta:

”Hienoa päästä mukaan lajiliiton kanssa yhteistyöhön, olemme juuri lanseranneet uuden GAME-pohjallisen, joka on suunniteltu sisäpelejä varten. Pääsemme tekemään yhteistyötä suoraan urheilijoiden kanssa ja antamaan oman panoksemme suomalaisten käsipallopelaajien kehitykseen ja hyvinvointiin.

 

Lisätietoja

 

Tomi Puikkonen

Suomen Käsipalloliitto

tomi.puikkonen@finnhandball.net

puh. 0451133224

 

Olli Lehtonen

Footbalance System Oy

olli.lehtonen@footbalance.fi

puh. 0503728916

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk