Otteluennakko

Veikkauksen kierroksen otteluna Akilles – ÅIFK keskiviikkona

Porvoossa luvassa tiukka taistelu sarjapisteistä

Taistelu viimeisestä playoff-paikasta tuo taatusti lisää tunnelmaa keskiviikkoillan koitokseen Porvoossa. Akilles on sarjassa viimeisenä ja ÅIFK toiseksi viimeisenä, molemmilla kolme pistettä.

Turkulaiset ovat kolmessa viimeisessä ottelussaan esiintyneet edukseen kohdattuaan sarjan kärkijoukkueita. Porvoolaisilla on sen sijaan ollut ongelmia puolustuksessaan, vaikka maalinteko onkin sujunut. Pystyykö Akilles palaamaan samalle tasolle jolla olivat kauden alussa, jolloin he kaatoivat HIFK:n ja pelasivat tasan Hc Westin kanssa kotihallissaan.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Turussa oli runsasmaalinen, ja päättyi Turun voittoon 43-35 (18-14). Nyt asetelmat ovat kuitenkin erilaiset kun Akilles pääsee pelaamaan kotonaan, lataus on molemmilla joukkueilla varmasti kova ja joukkue jolla riittää enemmän tahtoa vie tästä ottelusta pisteet kotiin.

Ottelu on myös Veikkauksen kierroksen peli, mikä tarkoittaa sitä, että 50 ensimmäistä Veikkauskortin haltijaa saavat kaksi lippua yhden hinnalla, sekä muita Veikkauskortti-yllätyksiä! Ottakaa siis Veikkauskortit mukaan!

Ottelussa jaetaan metelihaitarit kolmellesadalle ensimmäiselle katsojalle, joten melua on odotettavissa!

Veikkauksen kierroksen ottelun julkkistulosvetäjä on BB-Eki, Stefan ”Eki” Andersson. Ekin mahdolliset voitot Veikkauksen tulosvedossa menee Porvoon sairaalan lastenosaston hyväksi.

Stefan Andersson on moninkertainen Suomen mestari amerikkalaisessa jalkapallossa, arkipäivinä hänet voi löytää Porvoon kaupungin urheilukentiltä missä olemuksellaan pitää järjestystä sekä huolehtii kenttien kunnosta.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk