Miro Koljonen rokotti vanhaa seuraansa

Vieraille ottelun alku oli todella vaikea ja HC West karkasi helposti 8-2 johtoon. SIF:in valmentaja Marcus Sjöstedt otti aikalisän, jonka jälkeen SIF pääsi kahden maalin päähän. Ilta oli todella vaikea Siuntiolaisille, paljon teknisiä virheitä sekä avainpelaajan Ravo Voosalun loukkaantuminen toisella puoliajalla.

SIF:iä ei voi syyttää missään nimessä yrittämisen puuttesta ja hyvästä taisteluilmeestä, joukkue yritti mutta Mikael Källmanin HC West oli saanut kotijoukkueen puolustuksen hyvään kuntoon ja yhteispeli maalivahti Thomas Lindströmin kanssa sujui mallikkaasti. HC Westin tämän kauden hankinta Siuntiosta oli ylivoimaisesti ottelun paras pelaaja. Vasenkätinen laituri taiteili 11 maalia hyvällä tarkkuudella.

Miro Koljonen onnistui tekemään entistä seuraansa vastaan yksitoista maalia.

Koljonen oli tyytyväinen ottelun alkuun ja kommetoi seuraavasti: ”Hyvä startti peliin mutta sen jälkeen mentiin vastustajan vauhtiin mukaan.”

SIF:in valmentaja Markus Sjöstedt kehuskeli vastustajan maalivahtipeliä ja valitteli liikettä omiensa hyökkäyspäässä.

HC Westin valmentaja Mikael Källman oli tyytyväinen peliin mutta suuntasi katseet jos tulevaan: ”Hyvä peli meiltä ja toivottavasti sama jatkuu ylihuomenna  kun taas pelataan.”

HC West – SIF 30 – 17  (12 – 9)

Maalintekijät:
HC West: Miro Koljonen 11, Joona Raerinne 7, Benjamin Ohlsson 3, Olle Stenius 3, Richard Sundberg 2,  Jani Tuominen 1, Fredrik Forss 1, , Anders Genberg 1, Axel Carlander 1.

SIF:  Patrik Grönberg 4, Jaan Kauge 2, Christoffer Modig 3, Ravo Voosalu 5, Antti Tahvanainen 2, Stig Thilman 1.

LähiTapiola tähdet:
***Miro Koljonen, HC West
**Thomas Lindström, HC West
*Joona Raerinne, HC West

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk