Karjaa

Cocks nappasi niskalenkin HIFK:sta

BK-46 tasoitti otteluparin Atlasta vastaan, Cocks otti toisen kiinnityksensä HIFK:n vieraana.

BK-46 antoi piut paut ennakkokaavailuille ja voitti kotonaan selkeällä marginaalilla Atlaksen. Lukemat 26-21 (13-11). Kotiyleisön tuli oli korvaamaton.

– Paras peli tänä vuonna. Kiitos yleisölle, Jan Källman tyytyi kommentoimaan.

Jaakko Horelli oli syystä pettynyt.

–  Meiltä huono peli, sekava. Oltiin väärällä jalalla liikkeellä. BK:lle kaikki kunnia, pelasivat hyvän matsin.

Yksi kotijoukkueen sankareista seisoi tolppien välissä.

– Oltiin parempia tänään. Pelattiin joukkueena koko peli. Normaalisti tullut notkahduksia toisella puoliajalla mutta tänään ei tullut. Mahtava puolustus, tehtiin niikuin oli sovittu. Kiva pelata. Mahtava yleisö, Mikael Heinonen mietti.

Maalintekijät

BK-46: Robin Karlsson 8, Olli-Pekka Korpimäki 6, Sam Sjöman 4, Kaj Hagman 4, Jasper Hellberg 2, Victor Westerlund 2

Atlas: Toni Aalto 6, Kristo Järve 5, Klaus Sarin 4, Nikko Kinos 2, Tuomas Witikka 1, Ken Sirenius 1,  Jyri Lujanen 1

 Lähivakuutus Tähdet

***Mikael Heinonen BK-46

** Victor Westerlund BK-46

* Toni Aalto, Atlas

 

HIFK – Cocks  25-26 (14-12)

HIFK vei ottelua yli 50 minuuttia, sitten Cocksin rutinoitunut kaarti käänsi väkisin ottelun. Voittomaali syntyi vain tovin ennen loppusummeria, HIFK:lla oli paikka tasoittaa mutta veto pysähtyi Tomislav Milinkovicin torjunnan jölkeen tolppaan.

-Mahtava peli, jossa kaikki venyivät joukkueen puolesta. Ville Ilmonen pelasi kauden parhaan matsinsa, ja hyökkäyksessäkin asiat onnistui niinkuin kuuluu. Matsin lopussa ei enää voimia riittänyt ja Cocks valitettavasti riisti voiton loppusekunneilla, mietti HIFK:n päävalmentaja Sami Hämäläinen.

Cocks nosti heti ottelun alusta saakka korkealle Andrey Orellia vastaan ja HIFK oli hetkittäin ihmeissään hyökkäyspäässä, varsinkin silloin kun pallottomat pelaajat seisoivat kantapäillään. Heti kun sentteri ja laiturit osallistuivat aktiivisesti peliin, löytyi tilaa ratkaisuille kolmosten välistä. Sten Toomla rankaisi vastustajaa kovalla prosentilla.

– Tasainen ottelu, jossa IFK osoitti vahvaa tahtoa voittamiseen. Vaikka IFK:lta puuttui maalivahti Petter Forsström pelasi joukkue erityisen hyvää puolustusta. Lopussa tilanteet olisi voinut kääntyä kummalle tahansa, mutta onneksi meiltäkin löytyi voitontahtoa ja saatiin arvokas toinen kiinnitys kohti välieriä, Toni Kallio mietti.

Maalintekijät

HIFK: Sten Toomla 8, Thomas Åkermarck 6, Andre Orel 4, Tom Lindström 2, Johannes Bargum 2, Oskar Köhler 1, Antti Koskela 1, Mika Sivén 1.

Cocks: Antti Rogenbaum 6, Jani Tuominen 5, Antti Valo 4, Gheorghe Safronii 3, Ville Viljanen 3, Teemu Tamminen 2, Matias Savinainen 2, Reima Nieminen 1.

Lähivakuutus Tähdet

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk