Otteluennakko

BK-46 isännöi Atlasta lauantaina

Otteluvoitoin 2-1 johtavalla Atlaksella, on mahdollisuus laittaa piste BK-46:n kaudelle.

Helppoa ei ottelusarjan katkaiseminen missään nimessä tule vantaalaisille olemaan, vaikka joukkue haki runkosarjassa pisteet kahdesti Karjaalta. Kevät on yllätysten aikaa ja pudotuspeleissä mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma. Sen sai Atlaskin todeta edellisessä vieraspelissä.

Hurmoksessa pelannut kotijoukkue esitti kauden parastaan ja näpäytti ottelusarjan suosikkeja maalein 26-21(13-11). Kotiyleisön tuki oli hurjaa ja tulee olemaan sitä myös lauantaina. Jos eivät ole pelaajat luovuttaneet, niin ei ole yleisökään. Täpötäytenä kiehuva SISU Arena on kuin seitsemäs kenttäpelaaja tai vaikkapa ylimääräinen klibbapurkki, miten vain.

Toimituksen teesit:

Tahtotila. Tietyllä tavalla BK-46:lla on enemmän pelissä. Atlaksen kausi jatkuu häviölläkin.

Vedot. Paikoista sisään, muuten vastustaja rankaisee kontraamalla. Koskee molempia joukkueita.

Kunto. BK-46:n takamieskolmikko urakoi Myyrmäessä isot minuutit. Vaihtoja nähtiin vasta loppupuolella, ottelu oli siinä vaiheessa jo ratkennut. Niin kauan, kun happi kiertää aivoihin saakka ei BK:lla ole asemapelissä suurta hätää.

Kylmäpäisyys. Kuuma ja fyysinen peli luvassa, miten lanttu kestää? Alivoimalla pelaaminen raastaa pohkeita hullun lailla ja näkyy otteissa mitä pidemmälle ottelu etenee.

Pikkuvammat. Torstaina molemmilta joukkueilta uupui kokoonpanosta tärkeitä pelaajia. Onko rivit saatu kasaan ja onko muutoksiin edes tarvetta?

 

Neljäs puolivälieräottelu BK-46:n ja Atlaksen välillä alkaa SISU Arenalla kello 14:00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk