Karjaa

BK-46 voitti HIFK:n ja nousi kuudenneksi

Lauantaina pelattiin neljä ottelua. Suuria yllätyksiä ei nähty ja taulukossakin järjestys pysyi lähes ennallaan. Sunnuntaina on vuorossa jälleen neljä Liigapeliä.

BK-46 kellisti HIFK:n kotikentällään maalein 27-22 (15-10), kun kotijoukkueen hyvä ote kesti tällä kertaa läpi ottelun. Voitolla BK nousi kuudenneksi ohi ÅIFK:n. HIFK jatkaa neljäntenä.

– Taktiset kuviot meni niin kuin suunniteltiin. Puolustus toimi täydellisesti suunnitelman mukaan ja koko joukkue taisteli erinomaisen hyvin. Meillehän tämä oli jo playoffia, Jan Källman mietti.

HIFK:n päävalmentaja Sami Hämäläinen sen sijaan harmitteli liikkeen puuttumista.

– Karjaa oli liikkeellä hyvällä jalalla. Omamme olimme jättäneet Helsinkiin. Tahmeaa alusta saakka.

Sunnuntaina HIFK isännöi HC Westiä, kun taas BK-46 on ainoana Liigajoukkueena huilivuorossa.

Maalintekijät

BK-46: Olari Paumets 9, Jasper Hellberg 8, Eddie Sundell 3, Sam Sjöman 3, Robin Karlsson 3, Kaj Hagman 1.

HIFK: Sten Toomla  5, Mika Siven 4, Christoffer Eneberg 3, Thomas Åkermark 2,  Tom Lindström 2, Andrei Orel 2, Antti Koskela 1, Jonas Karlsson 1, Harri Pitkänen 1,  Johannes Bargum 1.

Lähivakuutus Tähdet

*** Olari Paumets, BK-46

** Robin Karlsson, BK-46

* Niclas Zweigberg, BK-46

 

Akilles-Atlas 36-40 (17-18)

Akilleksen ottelussa juhlittiin jälleen maaleilla, ottelun jälkeen juhli jälleen vastustaja.

Akilles iski lauantaina 36 maalia taululle, niin kuin viime kierroksen ottelussakin. Kummallakin kerralla on porvoolaisille kuitenkin tullut pataan, SIF latoi 50 maalia ja Atlas 40 osumaa.

– Puolustusta ei saatu toimimaan ja juoksupelissä taito ei riittänyt, kotijoukkueen päävalmentaja Raivo Laast pani merkille.

Kolmen tähden Toni Aalto kiteytti:

– Hyökkäys ok, puolustus ei. Tärkeät pisteet meille.

Pisteet piti todellakin ottaa pelaamalla. Sunnuntaina on kotikentällä vastassa Cocks, joka on vantaalaisia kaksi pistettä ja kaksi sijaa edellä.

– Porvoo on aina vaikea paikka meille nyt meni vähän maalintekokilpailuksi. Ehkä pojilla oli myös keskittyminen jo huomisessa Cocks ottelussa, Atlas-luotsi Jaakko Horelli pohti.

Akilles pelaa sunnuntaina Dickenin vieraana.

Maalintekijät

Akilles: Stefan Mattsson 11, Mihail Kobzev 8, Serghei Glinca 5, Roy Liljendal 4, Ric Liljendal 3, Fredrik Udd 3, Petri Lindfors 1, Lauri Narinen 1.

Atlas: Ken Sirenius 9, Toni Aalto 6, Tuomas Witikka 4, Nikko Kinos 4, Kristo Järve 4, Anthony Hellakoski 3, Kenneth Åstrand 3, Klaus Sarin 3, Jyri Lujanen 3, Jan Kivinen 1.

Lähivakuutus Tähdet

*** Toni Aalto, Atlas

** Stefan Mattson, Akilles

* Kristo Järve, Atlas

 

HC West – Dicken 29-21 (14-10)

Westin runkosarjavoittoa ei uhkaa mikään, kyse onkin siitä häviääkö joukkue yhtään ottelua ennen playoffseja. Dickenistä ei ollut Westin kaatajaksi, sunnuntaina sarjajohtaja pääsee vihaamaansa kapeaan kaukaloon Helsingin urheilutalolle.

– Ottelu oli kuin täysharmaa arkipäivä. Jengi ei syttynyt sitten yhtään peliin mutta 2 pistettä on aina 2 pistettä, Mikael Källman totesi.

Sam Kihlstedt taituropi neljä kassia ja vilittiin ottelun vakuuttavimmaksi.

– Vaikea alku otteluun, kun Dicken veti tempoa alas. Ei päästy oikein kunnolla vauhtiin. Tuskin paras ottelu meiltä mutta hyvä tsemppi loppuun asti toi lopulta voiton.

Dickenin valmentaja Thomas Lindström myönsi vastustajan paremmuuden.

– Pelattiin kyllä sovitusti mutta ei saatu riittävästi painetta Westin puolustukselle, teknisiä virheitä tuli liikaa. Huomasi että molemmilla joukkueilla oli ajatus jo huomisessa.

Maalintekijät 
HC West: Benny Broman 7, Joacim Broman 6, Sam Kihlstedt 4, Richard Sundberg 3, Joona Raerinne 3, Mikael Knus 2, Sami Silfver 1, Simon Wörlund 1, Anders Genberg 1, Benjamin Olsson 1.

Dicken: Timmy Thor 7, Joachim Björnström 4, Ben Weber 3, Anton Remy 3, Mikael Usvalahti 3, Max Knuts 1.

Lähivakuutus Tähdet

*** Sam Kihlstedt, HC West
** Benny Broman, HC West
* Joacim Broman, HC West

 

Cocks – SIF 32-32 (15-17)

Kotijoukkue painii loukkaantumissuman kanssa mutta Toni Kallio sai kapeahkosta materiaalista puristettua tehoja irti. Valmentajan kiihkeästä voitontahdosta kielii se, että Kallion mielestä tasapelipiste oli hävitty pojo.

– Liikaa teknisiä virheitä ekalla puoliajalla. Oma peli ihan OK. Tasapeli oli oikea tulos, mietti SIF:n tehomies Johan Skogberg.

Maalintekijät

Cocks: Gheorghe Safronii 6, Antti Valo 6, Matias Savinainen 5, Teemu Tamminen 4, Reima Nieminen 4, Antti Rogenbaum 4, Jani Tuominen 2,
Vladimir Corlija 1.

SIF: Johan Skogberg 9, Ravo Voosalu 7,Antti Tahvanainen 6, Jaan Kauge 4, Gustav Svänbäck 3, Nico Rönnberg 3.

Lähivakuutus Tähdet

Johan Skogberg, SIF

Johan Skogberg, SIF

*** Johan Skogberg, SIF

** Tomislav Milinkovic, Cocks

* Matias Savinainen, Cocks

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk