Atlas avasi pistetilinsä Porvoossa

Kahden heikosti kautensa aloittaneen joukkueen taistossa, vierasjoukkue Atlas veti lopulta pidemmän korren. Vantaalaiset nousivat samalla pois Liigan jumbosijalta.

– Peli oli vuoristorataa, mutta kun vaihdettiin puolustusmuoto 5-1:een niin rupesi kulkemaan. Lopussa meillä oli hiukan kommunikaatio ongelmia. Kaiken kaikkiaan ei mitään kaunista peliä, mutta tulos ratkaisee, sanoi Atlaksen päävalmentaja Jaakko Horelli.

Vierasjoukkueen maalivahti Tuomas Laitinen valittiin ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi.

– Erittäin tärkeä voitto. Pahalta näytti ekan jakson puolivälissä, mutta tultiin hienosti takaisin otteluun. Peli oli ailahtelevaista mutta voitto oli tärkeä.

Raivo Laast manasi mustaa hetkeä joka kesti historiallisen pitkään. Vartti ilman osumia on käsipallossa pitkä aika.

– Hyvä johto. Sitten tuli täydellinen kipsi 20 minuutin kohdalla, kun johdettiin jo 15-9. Sen jälkeen pelattiin peräti 16 minuuttia ilman maalia, se on todella harvinaista.

Akilles-Atlas 28-33 (15-16)

Maalintekijät:
Akilles: Serghei Glinca 7, Roy Liljendal 6, Mihail Kobzev 5, Petri Lindfors 3, Ric Liljendal 2, Nikolai Shenin 2, Fredrik Udd 1, Jonathan Tolkki 1, Mathias Åkermarck 1.

Atlas: Martin Noodla 9, Mikk Vainikk 5, Ken Sirenius 5, Toni Aalto 3, Anthony Hellakoski 3, Heikki Laitinen 3, Tuomas Witikka 3, Jani Kivinen 1, James Mashiri 1.

Lähivakuutus Tähdet:

*** Tuomas Laitinen, Atlas
** Petri Lindfors, Akilles
* Mikk Vainikk, Atlas

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk