Otteluennakko

Liiga palaa talvitauolta ryminällä

Kuukauden kestänyt joulu- ja maajoukkuetauko venyi vielä yhdellä viikolla, kun viime viikonvaihteessa pelattiin Suomen Cupin voitosta. Nyt on vihdoin aika palata normaaliin rytmiin. Keskiviikkona ja lauantaina pelataan täydet kierrokset.

Runkosarja saadaan päätökseen maaliskuun 21. päivä ja joukkueilla on tämänhetkisestä ottelumäärästä riippuen joko kymmenen tai yksitoista ottelua runkosarjaa pelaamatta. Tiukka pelitahti leimaa siis tulevia viikkoja ja osa joukkueista pelaa jo omaa ”pleijariaan”, kun sijoituksista käydään vimmattua taistelua. Liiga on tasainen sekä kentällä että taulukossa, eikä mikään ole vielä kirkossa kuulutettua.

Syyskausi mentiin hallitsevan mestarin HC Westin tahdissa ja Granilaisseura kuorrutti kakkunsa pokkaamalla Cup-kannun sunnuntaina. Keskiviikkona West matkustaa kehätietä pitkin Myyrmäen hornankattilaan, jossa vastaan asettuu Atlas. Kotikentällään lokakuussa West oli vaivaisen maalin verran etevämpi kun numerot kirjattiin 24-23 (14-9). Atlas floppasi syksyllä kaikkien rimojen alitse, mutta on kauden aikana parantanut otteitaan. Nyt vantaalaiset ovat kivunneet taulukossa jo neljänneksi.

Sisarseurat HIFK ja ÅIFK ovat sijoilla viisi ja kuusi. Helsingin Urheilutalolla Kalliossa nähdään varmasti huikea taistelu, kun joukkueet ottavat toisistaan mittaa ”neljän pisteen ottelussa”. Etenkin turkulaisille pisteet maistuisivat makealta. Vaarana on, että takana kyttäävä Dicken painelee kalkkiviivoilla ohi ja pudotuspeleihin.

Keskiviikon ottelut

Akilles – Cocks klo 19:00
Atlas – HC West klo 19:00
HIFK – ÅIFK klo 19:00
Dicken – SIF klo 19:15

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk