Otteluennakko

Cocks isännöi HC Westiä keskiviikon ainoassa Liigapelissä

Kotijoukkue Riihimäen Cocks on keskellä kovaa otteluruuhkaa.

Kahden viikon ajanjakson sisään mahtuu tappiollinen Cup-semifinaaliottelu HIFK:lle, kaksi Baltian liigan ottelua viime viikonvaihteessa (voitto ja tappio) sekä kolme Liigapeliä. Akilles antoi jo kyytiä joukkueelle viime keskiviikkona Porvoossa lukemin 40-36. Tänään on vastassa tuttu seura viime vuosien finaaleista, hallitseva mestari HC West. Pelit jatkuvat jo perjantaina Jyväskylässä matkaottelulla HIFK:ta vastaan.

West johtaa sarjaa puhtaalla pelillä ja Cocks kyttää toisena tasapisteissä SIF:n ja HIFK:n kanssa, joten panosta pelissä on riittämiin. Runkosarjan kakkostila toisi suoran välieräpaikan ja tarvittavan hengähdystauon ennen ratkaisupelejä.

Historian tilastot ovat ottelussa kotijoukkueen puolella. Kahdestakymmenestäneljästä kohtaamisesta Riihimäellä, on West ottanut voiton ainoastaan kolme kertaa. Kaksi niistä kuitenkin viime kevään loppuottelusarjassa.

Kun yhdeksän kierrosta on pelaamatta johtaa West runkosarjaa kahdentoista pisteen erolla. Vaikka seurahistorian ensimmäinen runkosarjavoitto on lähes saletti, saapuu Mikael Källmanin luotsaama ryhmä varmasti nälissään Riihimäelle. Nyt on paikka ottaa se lopullinen henkinen niskalenkki vastustajasta.

 

Cocksin edustusjoukkue 2011-2012

Cocksin edustusjoukkue 2011-2012

HC Westin edustusjoukkue 2011-2012

HC Westin edustusjoukkue 2011-2012

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk