Witikka ja Lehtonen jatkavat Atlaksen riveissä

Atlas Vantaa on solminut jatkosopimukset kahden runkopelaajiin kuuluneen pelaajan kanssa. Oikean pakin paikalla viihtyvä Tuomas Witikka sekä vasemmassa laidassa häärivä, sekä vahvana puolustuspelaajana tunnettu Oskari Lehtosen jatkavat näin ollen pelejään Vantaalla.

Tuomas Witikka

Tuomas Witikka

Viime kausi oli rikkonainen molempien pelaajien osalta. Tuomas Witikan pelaamista sekä harjoittelemista häiritsi armeija, josta ei irronnut lomaa toivotulla tavalla. Nuorten maajoukkueisiin kuulunut Witikka on yksi

lupaavimpia vasenkätisiä takapelaajia. Tulevalla kaudella Witikka tulee kilpailemaan pelipaikasta HC Westistä saapuvan Sergey Shevchenkon kanssa, joten haastetta riittää. Tämän tiedostaa myös Witikka.

– Ensi kaudella tavoitteena on päästä takaisin hyvään fyysiseen kuntoon sekä haastamaan tosissaan Shevchenkoa ja saamaan sitä kautta peliaikaa, Witikka toteaa Atlaksen verkkosivuilla.

Witikka on myös innoissaan edessä häämöttävästä Serbian matkasta.

– On upeaa päästä näkemään kovia pelejä ja pelaamaan hyviä vastuksia vastaan Serbiaan. Eihän siitä voi muuta kuin tykätä, Witikka toteaa Serbian harjoitusleiristä.

Oskari Lehtonen

Oskari Lehtonen

Oskari Lehtosen viime kaudet ovat menneet enemmän tai vähemmän loukkaantumisten takia piloille. On ollut kyynärpää ja nilkka vammaa sun muuta. Nyt suurimpia tavoitteita onkin saada kunnollinen kesäharjoittelukausi ja sitä kautta ehjä vuosi pelikentillä.

– Atlas Vantaa -projekti kuulosti erittäin kiinnostavalta, joten halusin olla mukana. Tavoitteena olisi henkilökohtaisesti saada vammakierre talttumaan ja saada ehjä vuosi, Lehtonen toteaa.

Syyt ja tavoitteet jatkamiselle on kuitenkin kovemmat,

– Kyllä Suomen Mestaruuden voittaminen kiinnostaa ja sitä kautta pääsy Euroopan kentille, toteaa Lehtonen naama peruslukemilla.

– Vanhojen Atlaslaisten jatkaminen uudessa projektissa on tärkeää, joten olemme tyytyväisiä, että niin Tuomas kuin Oskarikin päätti jäädä Vantaalle. Witikan viime kausi oli vaikea armeijan takia, joten häntä kohtaa odotukset on kovat. Uskon, että oikean pakin kaksikko Witikka-Shevchenko ajaa vertoja mille tahansa oikean pakin kaksikolle Suomessa. Oskari taas on paininut pitkään loukkaantumisten kanssa ja joutunut pelaamaankin puolikuntoisena. Uskomme kuitenkin, että uusien harjoittelumuotojen ja painotuksien kanssa saisimme hänen kierteen katkeamaan. Lehtonen on kunnossa ollessaan todella hyvä kahden pään pelaaja, joka haastanee Heikkiä tosissaan peliajasta, todetaan Atlas Vantaan ohjausryhmästä.

Kaksikon haastattelut Atlaksen Facebook-sivuilla. Katso Lehtosen haastattelu tästä sekä Witikan haastattely tästä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk