Tuomas Laitinen siirtyy Dickeniin

Atlas Vantaata koko uransa edustanut, pitkäaikainen maajoukkueen luottomaalivahti Tuomas Laitinen siirtyy Dickeniin kahden kauden mittaisella sopimuksella.

Atlas Vantaa ilmoitti alkukesästä luopuvansa SM-Liigalisenssin hakemisesta pelaajapulaan vedoten. 40 maaottelua pelannut, 30 vuotias konkarivahti vahvistaa Dickenin jo entuudestaan kivikovaa maalivahtiosastoa. Viime kaudella Laitinen torjui SM-Liigassa 24 ottelussa torjuntaprosentilla 36,66 ja keräten 15 LähiTapiola-tähteä. Kuukauden pelaajaksi hänet on valittu yhteensä viisi kertaa.

– Oli helppo valita itselleen uusi seura, niin seuran tason kuin sijainninkin takia. Uskon että Dickenissä pystyn kehittymään entisestään ja myös antamaan hyvän panoksen joukkueelle, Laitinen toteaa.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg toivottaa Laitisen lämpimästi tervetulleeksi.

– Hieno lisä meidän entuudestaan tasokkaaseen maalivahtiporukkaamme. Tuomas tuo erilaisella tyylillään lisää haasteita heittäjille niin otteluissa kuin harjoituksissakin.

Myös Dickenin General Manager Daniel Rémy toteaa, että tilaisuuteen tartuttiin kun mahdollisuus oli.

–  Tuomaksen tasoista pelimiestä ei vain voi jättää huomioimatta joukkueenrakennuspalapelissä, joten olimme luonnollisesti iloisia kuultuamme että kiinnostusta Dickeniä kohtaa oli olemassa. Kim Davidsonin harmillinen loukkaantuminen, ja siitä koitunut pitkä kuntoutumisjakso pakotti meidät katsomaan joukkueelle kolmatta maalivahtia, ja kukas sen parempi vaihtoehto kuin maajoukkuetason pelaaja. Uskon että terve kilpailu kehittää huippumaalivahtejamme entisestään.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk