Toni Aalto hakee Atlas-historiaa

Atlas Vantaan kovaheittoisella takamiehellä Toni Aallolla on mahdollisuus päästä ensimmäisenä Atlaksen paidassa tuhanteen pääsarjamaaliin. Ennen lauantaina alkavaa kautta Aallolla on koossa 923 osumaa.

SM-liigan avausottelussa Atlas kohtaa viime kauden kakkosen Dickenin, joka katkaisi keväällä vantaalaisten tien tylysti jo ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Ottelu alkaa Energia Areenassa klo 15.

Kaikkiaan Aalto on heilauttanut vastustajan verkkoa 1680 kertaa. Aalto siirtyi Atlakseen 2007 ja oli sitä ennen vastustajan peikkona Kiffenissä, Denniksessä ja Westissä.

Kaikkien aikojen Aalto tilastossa 12. sijalla. Kärkitilaa pitää ylivoimaisesti BK-46:n takavuosien taituri, sittemmin erotuomarina uraaa tehnyt Jan Rönnberg (3063).

Nykyisistä liigapelaajista Aalto on tilastokakkonen. Hänen edellään on vain Cocksin liukas Teemu Tamminen (1789). Aallon takana on Cocksin Antti Valo (1528).
Atlas Vantaan nykypelaajista kakkosena on Klaus Sarin 735 osumalla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk