Tomi Salminen Atlaksen tapahtumavastaavaksi

Viimeaikaisten miesten edustusjoukkueen pelaajahankintojen lisäksi käsipalloseura If Helsinge Atlas rakentaa joukkueelle ja seuralle taustavoimia uusien projektien kunniakkaaksi läpiviemiseksi. Atlas on sopinut Suomen käsipallossa pitkän uran tehneen Tomi ”Tomppa” Salmisen kanssa ensi kauden kestävästä pestistä seuran tapahtumavastaavana.

Salmisen ensisijaisiin tehtäviin kuuluu miesten edustusjoukkueen peli- ja muiden tapahtumien suunnittelu, järjestäminen ja paikan päällä mediasuhteista vastaaminen. Mediatehtävissä hän on jo laajalti tunnettu Ylen ja Sportsgroundin nettilähetysten käsipallon vakituisena asiantuntijakommentaattorina.

Salmisen toisena isona toiminta-alueena tulee olemaan iso mukanaolo seuran junioreiden isoissa vuosittaisissa tapahtumissa, joita ovat erityisesti Kotikylän valmennusleiri elokuussa, Suomen suurin sisäkäsipalloturnaus Aktia Cup marraskuussa sekä talven yhteisharjoitusleiri ensi vuoden puolella. Selkeän koordinaatiovastuun hän tulee ottamaan seuran ensi kauden koko juniorirekrytoinnista yhteistyössä valmentajatiimin kanssa. Pitkän valmennuskokemuksensa pohjalta Tomppa on myös lupautunut auttamaan juniorijoukkueita valmennuksen kanssa ajan salliessa.

Salmisen oma pelaajaura eteni aikoinaan KaPon ja Kiffenin riveissä. Valmentajana hän on toiminut Kiffenin miehissä 1995-99, HC Denniksessä 1999-2001 ja 2003-2005, HF ÅIFK:ssa miehissä ja naisissa 2005-2012 sekä KyIF:n naisissa 2012-14, kaikki pääsarjatasolla. Saavutuksina valmentajana 3 SM-kultaa ja Suomen Cup-voittoa miehissä, 2 SM-pronssia miehissä ja yksi naisissa sekä naisten maajoukkueen valmennus Challenge Trophyyn.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk