Thomas Lindström Cocksin valmennuspäälliköksi

Cocks on valinnut uudeksi valmennuspäällikökseen Thomas Lindströmin. Lindström aloittaa työt Cocksissa heinäkuun lopulla.

Hakijoiden joukossa oli useita erittäin hyviä hakijoita, joiden joukosta Cocks pääsi valinnan tekemään. Aiemmin Thomas Lindström on toiminut Suomen Käsipalloliitossa nuoriso- ja valmennuspäällikkönä seitsemän vuoden ajan 2006-2013.

– Tältä ajalta on jäänyt paljon käsipallokokemuksia reppuun monista eri maista. Esimerkiksi Islannin, Ruotsin ja Tanskan pelaajakehityksestä on jäänyt todella hyvä kuva, josta olen myös ammentanut paljon omaan valmennukseen, Lindström muistelee Cocksin verkkosivuilla.

Miesten edustusjoukkueen valmentajana Lindström toimi Dickenissä 2010-2014 ja tämän jälkeen hän on toiminut Porvoon Akilleksessa junioripäällikkönä ja edustusjoukkueen valmentajana. Cocksiin saadaan varmasti positiivinen ja innostunut mies.

– Seuratasolla Suomen käsipallossa ollaan viime vuosina otettu selkeitä askeleita eteenpäin, mutta yksi seura on ammattimaisuudessaan ylitse muiden. Cocksissa ollaan jo monta vuotta tehty erinomaista työtä pelaajien rekrytoinnissa ja edustusjoukkue on pärjännyt kansainvälisestikin.

– Minulle henkilökohtaisesti oli helppo päätös liittyä toimivaan organisaatioon, jossa oikeasti katsotaan eteenpäin ja halutaan kehittää käsipalloa niin Riihimäellä kuin Suomessakin, kommentoi Lindström uutta seuraansa.

Lindströmin tehtävänkuvaan kuuluu Cocksin juniorivalmennustoiminnan koordinointi ja kehittäminen, sekä urheilutoiminnan johtaminen C-junioreista vanhempiin ikäluokkiin. Lisäksi Lindström vastaa poikien akatemiajoukkueen valmennuksesta.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk