Tasapeli ei riittänyt Dickenille jatkoon Challenge Cupissa

Dickenin ja AM Madeira Andebol SAD:n toinen ja ratkaiseva osaottelu pelattiin lauantaina täpötäyden Pirkkolan parketilla. Lopulta Dickenin kohtaloksi tuli pudota jatkosta niukimmalla mahdollisella erolla.

Ottelun lähtökohdat olivat selvät, lauttasaarelaiset tarvitsivat vähintään yhden maalin voiton vähämaalisessa ottelussa, tai kahden maalin voitto muussa tapauksessa.

Ottelun alku oli tasaista asetelmien hakemista, jossa välillä Madeira kävi johdossa ja välillä Dicken. Madeira oli kuitenkin pääosin askeleen edellä, ja taukoa lähdettiinkin viettämään 10-12 vierasjohdossa.

Toinen jakso alkoi lauttasaarelaisten osalta varsin nihkeästi, kun vieraat pääsivät turhan helposti jo kuuden maalin johtoon. Tästä alkoi kuitenkin vimmattu takaa-ajo, ja maali maalilta lauttasaarelaiset pääsivät lähemmäs.

Tadas Stankevicius pääsi jo tasoittamaan pelin, kun muutama kymmenen sekuntia oli pelikellossa jäljellä, mutta vieraat pelasivat järkevästi eivätkä enää luopuneet pallosta, ja näin ollen ottelu päättyi tasalukemiin 26-26, joka tarkoittaa, että yhteismaalien perusteella Madeira marssii EHF Challenge Cupin välieriin yhteismaalein 54-53. Välierissä vastaan asettuu viime vuoden tapaan AEK Ateena, joka viime vuonna eteni loppuotteluun saakka.

Ottelun tehokkain oli jälleen yhdeksän maalia latonut Max Granlund. Tadas Stankevicius sekä Gusten Montonen maalasivat neljästi. Madeiran ehdoton ykköstykki lauantaina oli Antonio Noguiera seitsemällä maalilla, hänen nopeat harhautukset olivat kerta toisensa jälkeen myrkkyä lauttasaarelaisyleisölle. Myös Elledy Semedo onnistui seitsemästi.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk