SM-liigan jatkosarjat käyntiin 9.2. – HC Tallinn-Cocks pelataan helmikuun aikana

SM-liigan runkosarjassa Dicken, BK-46 ja Cocks taistelivat ykkössijasta loppuun saakka ja tilanne jäi sikäli avoimeksi, että runkosarjan päätöskamppailu HC Tallinnin ja Cocksin välillä jouduttiin siirtämään kuluvalla viikolla.

Cocks tulee päätymään joka tapauksessa runkosarjassa kolmanneksi, mutta nousisi voitolla tasapisteisiin sekä Dickenin että BK-46:n kanssa ja tämä vaikuttaisi kärkikaksikon keskinäiseen järjestykseen.

Siirretty ottelu HC Tallinn – Cocks pelataan mahdollisimman nopeasti, mutta se ei vaikuta jatkosarjojen aloittamiseen. Ylempi jatkosarja pelataan suunnitellusti keskiviikosta 9.2. lähtien ja lähtöpisteet ovat Dicken 2, BK-46 2, Cocks 1, GrIFK 0. Runkosarjan voittajalle tuleva kolmas lähtöpiste lisätään Dickenille/BK-46:lle runkosarjan rästiottelun pelaamisen jälkeen.

Runkosarjan ja jatkosarjan pieni päällekkäisyys ei ole tavoiteltu tilanne. Se nähtiin tässä tapauksessa kuitenkin tarpeelliseksi, jotta pelivara ottelusiirroille ei ole käytetty siinä vaiheessa kun loppupelit alkavat.

Alemmassa jatkosarjassa pelaavat HIFK, ÅIFK ja SIF lähtöpistein 3,2,1.

Molemmissa jatkosarjoissa joukkueet kohtaavat toisensa kolmesti ja jatkosarjat päättyvät 26.3.

Jatkosarjojen pelaamisen jälkeen ylemmän jatkosarjan kaksi parasta jatkavat suoraan välieriin ja ylemmän jatkosarjan sijoille 3. ja 4. sijoittuneet joukkueet kohtaavat alemman jatkosarjan kaksi parasta joukkuetta puolivälierissä, joiden voittajat selviytyvät välieriin.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk