SM-liigalle uusi pääyhteistyökumppani

TURVAKOLMIO OY SUOMEN KÄSIPALLOLIITON PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIKSI

Tuusulalainen, Suomen johtava turvatekniikka-alan yritys Turvakolmio Oy ja Suomen Käsipalloliitto ovat solmineet pitkän ja erittäin kattavan, kauden 2014 loppuun ulottuvan yhteistyösopimuksen. Yhteistyön tavoitteena ei ole pelkästään perinteinen näkyvyyden hankkiminen ja toisaalta sponsoritulojen kerääminen, vaikka Turvakolmio onkin jatkossa näkyvästi esillä käsipalloliiton alaisissa miesten SM –liigan, naisten SM –sarjan ja eri maajoukkueiden peliasuissa, otteluiden laita- ja äänimainonnassa  sekä otteluohjelmissa sekä liiton ja suomalaisen huippukäsipallon viestinnässä yleisesti, vaan laajempi yhteistyömalli.

”Solmittu yhteistyösopimus tuo Turvakolmiolle mainion mahdollisuuden näkyvyytensä lisäämisen lisäksi tutustuttaa asiakkaansa ja yhteistyökumppaninsa tähän vauhdikkaaseen, mutta turvalliseen tosimiesten ja –naisten kontaktilajiin. Hurjatahtisten otteluiden ympärille on käsipallolla tarjota erinomainen konsepti hyvien ja persoonallisten asiakastapahtumien järjestämiseen”, sanoo Turvakolmion toimitusjohtaja Timo Lehtinen.

”On hienoa saada kasvava ja oman alansa johtava yritys mukaan toimintaamme.  Meitä molempia yhdistää mm. kova kasvu sekä menneinä muutamana vuotena että tulevaisuudessa. Yhteistyömme Turvakolmion kanssa perustuu dominanssiin. Se tarkoittaa, että Turvakolmio tulee näkymään aina siellä missä liigaa tai naisten sm-sarjaa tai maajoukkuepelejä pelataan. Tulemme näkemään mielenkiintoisia asioita, joita yhteistyömme tuo tulessaan. Turvakolmion asiakkaat saavat upean mahdollisuuden tutustua maailman hienoimpaan pallopeliin. Uskon, että saamme Turvakolmiosta ja sen yhteistyökumppaneista vakiovieraita käsipallokatsomoihin”, kommentoi Suomen Käsipalloliiton toiminnanjohtaja Tomi Puikkonen

Turvakolmio Oy on vuonna 1993 perustettu turva-alan yritys, joka on turvatekniikan järjestelmäurakoinnin ja –integroinnin huippuosaaja ja alansa nopeiten kasvava yritys Suomessa. Turvakolmio toimittaa kaikkia sähköisiä turvallisuusteknisiä järjestelmiä ja niiden huolto- ja ylläpitopalveluita koko Suomessa. Turvakolmion ratkaisuvalikoimasta löytyy tarkoituksenmukainen sovellus kaiken kokoisiin ja tyyppisiin turvatekniikan tarpeisiin; kesämökeistä konserneihin ja kameravalvonnasta paloilmoittimiin. Turvakolmiolla on käytössään EN ISO 9001:2008 mukainen TU –sertifioitu laatujärjestelmä ja se on Turvatekniikan Keskuksen rekisteröimä paloilmoitinliike. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 2012 oli noin 3,5 miljoonaa euroa ja se työllistää runsaat kaksikymmentä turvatekniikan huippuosaajaa.

 

Suomen Käsipalloliitto ry on perustettu vuonna 1941. Käsipalloliiton alaisuudessa pelataan aluesarjamestaruuksista, Suomen mestaruuksista sekä ikäkausimestaruuksista. Lisenssipelaajia Suomessa on noin 4000. Liiton toimistolla työskentelee viisi henkilöä sekä heidän lisäksi palkkalistoilla on kolme maajoukkuevalmentajaa. Liiton alaisuudessa toimii parhaillaan 5 juniorimaajoukkuetta sekä kaksi aikuisten maajoukkuetta. Suomen Käsipalloliiton liikevaihto vuonna 2012 on noin 950.000 euroa. Maailmalla käsipallo kuuluu neljän suurimman palloilulajin joukkoon sekä on kuulunut kesäolympialaisten ohjelmaan 1970-luvun alusta. Käsipallo oli jälleen Lontoon olympialaisista yksi  viihdyttävimpiä lajeja. Miesten SM-liigassa ja naisten SM-sarjassa pelaa molemmissa yhdeksän joukkuetta.

 

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Timo Lehtinen, Turvakolmio Oy, puhelin 040-5214 555

Toiminnanjohtaja Tomi Puikkonen, Suomen Käsipalloliitto, puhelin 045-1133224

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk