Sjöman ja Säkkinen palaavat BK-46:een

Robin Sjöman ja Sebastian Säkkinen tekevät paluun Karjaalle ja pelaavat tulevalla kaudella BK-46:ssa.

Robin Sjöman (25) on pelannut viimeiset viisi kautta Cocksissa, ja päätti nyt palata kasvattiseuraansa. Sjöman kokee, ettei hän saanut Cocksissa tarpeeksi peliaikaa.

– Kun harjoittelee kovaa, sitä haluaa tietenkin myös päästä pelaamaan kehittyäkseen edelleen. BK:n meneillään olevat panostukset vaikuttavat hyviltä ja seuran kanssa käymieni keskustelujen perusteella roolini tulee olemaan aivan toinen kuin Cocksissa, Sjöman sanoo.

Hän odottaa paluun BK:n riveihin tuovan taas iloa käsipallon pelaamiseen ja Sjöman uskoo myös kehittymiseen pelaajana.

– Tulee sitä paitsi olemaan hauskaa pelata samassa joukkueessa pikkuveljeni Linuksen kanssa.

Sebastian Säkkinen (24) on pelannut viimeiset neljä kautta Vantaan Atlas Vantaassa.

– Takana on mielenkiintoisia vuosia, mutta haluan nyt ottaa askelen eteenpäin. BK panostaa edustusjoukkueeseen ja luotan myös siihen, että valmentaja Micke Källman osaa auttaa minua eteenpäin käsipalloilijan uralla, Säkkinen sanoo.

BK:n miesten joukkueen taustavoimiin kuuluva Johan Berglund sanoo olevansa aina mielissään, kun omat pelaajat haluavat palata BK:n riveihin. Hänen mukaansa Sjöman ja Säkkinen ovat selkeitä vahvistuksia joukkueelle. Molemmat ovat käsipalloilijana vielä nuoria ja he tulevat Berglundin mukaan sopimaan erinomaisesti BK:n tulevan kauden joukkueeseen.

– Sjöman vahvistaa viivapelaamistamme ja Säkkinen oikeaa laitaa vasenkätisenä pelaajana.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk