Siipirikkoinen Cocks kaatui taistellen lauantaina Ruotsissa

Riihimäen Cocks kärsi lauantaina Partillessa, Ruotsissa pelatussa VELUX EHF Champions Leaguen ottelussa kuuden maalin tappion IK Sävehofille.

Varsin siipirikkoisena matkassa ollut Cocks aloitti ottelun hyvin, mutta isännät ottivat pian otteen pelistä ja kohti taukoa edettiin Sevehofin muutaman maalin johdossa.

Cocks pyrki pääsemään vielä toisella jaksolla otteluun mukaan, mutta virheet hyökkäyspäässä ja Sävehof-maalivahti Agust Eli Björgvinssonin vahva peli pitivät edun kotijoukkueella, joka otti lopulta kaksi pistettä suhteellisen helposti.

Cocksilla oli pöytäkirjassa vain 12 pelaajaa, kun sivussa olivat loukkaantumisten takia Davor Basaric, Sasa Puljizovic ja Yury Semenov.

– ”Lyhyestä penkistä” huolimatta pojat pelasivat hyvällä asenteella ja taisteluhengellä koko ottelun. Pelaajat taistelivat hyvin joukkueena puolustuksessa ja pelasivat kurinalaisesti hyökkäyksessä.

– Pystyimme luomaan hyviä paikkoja, mutta valitettavasti osumaprosenttimme oli ihan liian matala, jotta olisimme voineet voittaa. Juuri epäonnistumiset hyvistä paikoista oli syynä siihen ettemme pystyneet kääntämään taisteluamme nyt toivotuksi lopputulokseksi, päävalmentaja Gintaras Savukynas totesi.

Seitsemästä pelatusta ottelusta neljä pistettä koonnut Cocks on lohkossaan viidennellä sijalla ja taistelee käytännössä vielä neljännestä sijasta. Cocksin seuraava Mestarien liigan ottelun pelataan ensi sunnuntaina 17.11., kun Riihimäelle saapuu vierailulle lohkon kärkijoukkue Bidasoa Irun.

Mestarien liigaa, Partille:
IK Sävehof – Cocks 28-22 (12-8)

Cocksin maalintekijät: Yury Lukyanchuk 4, Vitalie Nenita 4, Nico Rönnberg 4, Teemu Tamminen 4, Evgeny Semenov 3, Roni Syrjälä 2

2 min. ulosajot: Sävehof 2 x 2 min., Cocks 5 x 2 min.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk