SIF matkaa turnaukseen Ruotsiin syyskuun alussa

SIF osallistuu syyskuun alussa Bergslagens Sparbank Cupiin, joka on perinteinen turnaus jossa SIF on vieraillut aikaisemminkin. Tänä vuonnakin kattaus on hyvätasoinen, mukana on SIF:n lisäksi kolme Allsvenskan-joukkuetta joista yksi on turnauksen järjestäjä LIF Lindesberg.

Lindesbergissä pelaa mm. tälle kaudelle sopimuksen seuran Allsvenskan-joukkueen kanssa tehnyt siuntiolaislähtöinen Fredrik Karlsson (s.1999). Vaikka Ruotsin toiseksi korkeinta sarjatasoa ”Allsvenskania” tunnutaan maassamme joskus hieman aliarvioitavan, liigajoukkueistamme vain harvat ja valitut voivat lähteä ennakkosuosikkina otteluun sarjan joukkueita vastaan.

Lisäksi sarja on hyvin tasainen, ottelut voivat mennä kunnolla ristiin. Kilpailu Elitserieniin noususta on kivikovaa kuten myös I-divisioonaan putoamista vastaan. Nousut ja putoamiset ratkaistaan aina pelaamalla. Turnaus on myös Lindesbergille tärkeä sarjaan valmistautumisen kannalta, joukkueessa on sukupolvenvaihdos meneillään.

SIF voi siis odottaa kovaa vastusta ja voitot tulevat olemaan kovan työn takana. Kahden parhaan maalintekijän menetystä on hankala paikata ja siksi joukkueen kokoaminen on vielä hieman kesken. Nyt on kuitenkin varmistunut että 27-vuotias Ott Varik tulee O6 paikalle, aikaisemmin on kerrottu nuoren Carl Weurlanderin siirtymisestä Siuntioon. Hänen pelipaikkansa on V9. Joukkueen kokoonpanoon palataan tarkemmin heinäkuun aikana, kun lähtijät ja tulijat ovat lopullisesti selvillä.

Turnaus pelataan 1-3 syyskuuta, muut osallistujat ovat RP IF Linköping ja Önnereds HK.

Avainsanat:

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk