Serbian maajoukkuemies Milos Maksimovic vahvistamaan Atlas Vantaata

SM-liigajoukkue Atlas Vantaa vahvistaa jälleen roimasti rivejään kovalla pelaajalla, kun serbialainen Milos Maksimovic liittyy Atlas Vantaan vahvuuteen. Vasemmalla pakilla viihtyvä 200 senttiä pitkä Maksimovic tuo roimasti kaivattua heittovoimaa sekä kokoa Atlas Vantaan takapelaajiin.

28-vuotias Maksimovic on urallaan pelannut Serbian superliigassa HC Tarkettin joukkueessa vuodet 1997-2009, josta hän siirtyi kaudeksi 2009-2010 Espanjan pääsarjaan, ASOBAL liigan HC Labaro Toledon joukkueeseen. Tätä seurasivat kaudet HC Pariisissa (PSG), HC AEK:ssa (Ateena) ja Mudharissa (Qatar). Viimeisin pääsarjataso Milosilla on ollut viime kaudella Turkissa HC Nilüfer BK:n joukkueessa.

Serbian ja Montenegron nuorten maajoukkueessa Maksimovic on saavuttanut Euroopan mestaruuden vuonna 2004 ja maailmanmestaruuden vuonna 2005. Serbian miesten maajoukkueessa hän esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 2006. Maksimovicille on kertynyt kokemusta uransa aikana niin Champions Leaguen karsinnoista, EHF Cupista että Cup Winners’ Cupista.

– Meillä on ollut kevään ja kesän aikana hyviä suhteita Serbian suuntaan, josta kovalla työllä saimme riveihimme todellisen ammattilaisen. Milos tuo joukkueeseemme kokemusta, kokoa ja heittovoimaa. Tämän tason vahvistuksia ei Atlaksessa ole ennen nähty, joten luonnollisesti olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsimme sopimukseen Milosin kanssa. Milos saapuu näillä näkymin Suomeen heinäkuussa ja liittyy välittömästi harjoitusvahvuuteemme, kommentoi Atlas Vantaan General Manager Mika Laaksonen.

Milos Maksimovicin sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk