Sebastian Säkkinen Atlas Vantaan vahvuuteen

Atlas Vantaa vahvistuu edelleen, kun BK-46:n kasvatti ja koko uransa Karjaalla pelannut Sebastian Säkkinen siirtyy Vantaalle. 20-vuotias Säkkinen tuo vasenkätisyydellään lisää vaarallisuutta Atlas Vantaan kokoonpanoon.

Säkkinen vakiinnutti paikkansa menneellä kaudella BK-46:n joukkueessa ja oli joukkueen kolmanneksi paras maalintekijä 88 maalillaan. Säkkinen oli menestyneen P94 nuorten maajoukkueen vakiokalustoa ja on kulkenut koko nuorten maajoukkuepolun alusta loppuun. Säkkinen liittyy joukkueen harjoitteluvahvuuteen välittömästi.

– Odotan innolla, että uusi projekti ja uusi kausi alkavat. Uusi joukkue tuo uutta motivaatiota ja halu treenata ja kehittyä on todella suuri, kommentoi Sebastian Säkkinen siirtoaan.

Atlas on aina herättänyt tunteita Säkkisessä.

– Jos nyt sanotaan suoraan, niin Atlas on aina ollut inhokkijoukkueeni. En ole koskaan tykännyt pelata Atlasta vastaan ja onkin vähän hassua, että siirryin juuri Vantaalle, Säkkinen virnistää.

– Tavoitteeni on pelata joskus ulkomailla ja se panostus joka Atlaksella oli minua sekä tavoitteitani kohtaan oli ratkaisevaa,  Säkkinen jatkaa.

– Sebastian on nuorten maajoukkuepolun läpikäynyt urheilija, jonka tavoitteet osuivat yhteen Atlas Vantaan tavoitteiden kanssa. Olemme seuranneet Säkkistä jo muutaman kauden ajan ja viime kaudella hän löi itsensä vahvasti läpi SM-liigassa. Hän tuo kilpailua ja juoksu- sekä ratkaisuvoimaa oikealle laidalle, joten olen todella tyytyväinen, että hän päätyi meihin. Uskon, että Sebastian tulee kolkuttelemaan jo tulevalla kaudella miesten maajoukkueen ovea, toteaa Atlas Vantaan General Manager Mika Laaksonen.

Sebastian Säkkisen sopimus on 1+1-vuotinen.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk