Robin Karlsson tuo rutiinia HC Westiin

Robin Karlsson siirtyy tulevaksi kaudeksi BK-46:sta HC Westiin. Maajoukkueessa 36 ottelussa 103 maalia tehnyt laituri tuo samalla roppakaupalla kokemusta nuoreen joukkueeseen. 30-vuotias Karlsson ehti edustaa BK:ta 14 pelikauden ajan ja saavuttaa seurassa mm. kolme SM-kultaa.

SM-otteluita yhdelle SM-liigan parhaista viimeistelijöistä on kertynyt kunnioitettavat 369 ja SM-maaleja 1266. Viime kaudella Karlsson oli joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja 123 maalilla 32 ottelussa.

– Tiedän että HC Westissä harjoitukset ovat laadukkaita ja joukkueessa on paljon nuoria eteenpäin pyrkiviä pelaajia ja siinä on ympäristö joka motivoi myös minua. West on viime vuosina ollut hyvin organisoidun ja kollektiivisen pelisysteemin edelläkävijä ja sellaista olen viime aikoina kaivannutkin. Haluan päästä osallistumaan peliin aiempaa enemmän ja uskon että juuri Westissä se onnistuu parhaiten, Karlsson kertoo.

– Tulevaisuuden suunnitelmat riippuu pitkälti siitä kuinka paikat kestää ja kuinka motivoituneeksi tunnen itseni, olenhan jo aika kauan tahkonnut liigaa, mutta ensi kauden henkilökohtainen tavoite on tuoda oma rutiinini sekä kentälle että sen ulkopuolelle ja saavuttaa mitali. Sen voittaminen ei ensi kaudella ole helppoa, koska moni joukkue on satsannut aiempaa kovemmin.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk