Rasmus Hallbäck HIFK-paitaan

Helsingin IFK:n joukkueen rakennus käsipallokaudelle 2015-2016 on saanut ensimmäisen päivityksen, kun Tyresö IK:ta (SWE) kaksi edellistä kautta edustanut 25-vuotias Rasmus Hallbäck liittyy joukkueen vahvuuteen. Maalin suulle palaa puolestaan Freddy Wickström.

Erittäin nopeajalkainen, oikeana laitapelaajana viihtyvä ja vasenkätinen Hallbäck on GrIFK:n kasvatti ja liigakokemusta Hallbäckilla on kertynyt Dickenin sekä HC Westin riveistä.

– Olen kuullut että IFK-perheessä on hyvä olla ja rakenteilla on mielenkiintoinen nippu. Tuntuu hienolta olla osa IFK:n ensi kauden joukkuetta. HIFK seurana merkitsee minulle paljon, vaikka en koskaan ole punapaidoissa pelannut. Moni suvussani on pelannut juuri HIFK:ssa ja faijakin koutsasi aikoinaan IFK-junnuja. HIFK:ta olen myös seurannut aktiivisesti jääkiekossa ja jalkapallossa jo monta vuotta, joten kun HIFK otti minuun yhteyttä niin valinta oli loppujen lopuksi helppo. Halusin kantaa vaakunapaitaa, kommentoi Rasmus siirtymistään Stadiin seuran verkkosivuilla.

Viime kaudella BK-46:tta edustanut ja samalla puolustusvoimien palveluksessa Dragsvikissa viihtynyt maalivahtilupaus Freddy Wickströmpalaa HIFK:n paljonvartijaksi ja muodostaa maalivahtikaksikon ukrainalaisen Bogdan Klepan kanssa.

– Hyvältä näyttää, toteaa armeijasta reserviin siirtynyt Freddy.

HIFK-joukkueen kokoonpano muuttuu viime vuoteen nähden, kun virolaiskaksikko Aivar Paist ja Olev Eensalu muuttaa kotimaahansa. Mirza Mimic hyppäsi Riihimäen junaan, ja Thomas Åkermarck sekä Jasper Hellberg suunnistivat Länsi-Uudellemaalle.

– Lähtijät korvataan ja samalla otetaan askel ylöspäin, todetaan IFK-johdosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk