Polvivamma päätti Atlas Vantaan Tapio Laitisen kauden

Atlas Vantaan Laitisen veljestrion nuorimman, 19-vuotiaan Tapion kausi on päättynyt ennen kuin se kunnolla on ehtinyt edes alkaa. Laitinen oli hiljattain polven eturistisidevamman takia leikkauksessa, ja siitä toipuminen kestää vantaalaisseuran verkkosivujen mukaan niin kauan, että nuorukainen voi jo aloittaa keskittymisen ensi kauteen.

Tapio Laitinen on tuorein harvennus Atlas Vantaan pelaajistossa. Ennen kauden alkua alustavassa pelaajaluettelossa komeili 25 nimeä, mutta eri syistä yksi jos toinenkin on jäänyt sivuun.

Tuomas Witikka päätti heittää pelivarusteet kaappiin ainakin täksi kaudeksi. Klaus Sarin, todellinen Atlas-ikoni, pyrkii palaamaan kentälle ja kuntouttaa vihoittelevaa polvea. Mahdollinen paluuajankohta on hämärän peitossa.

Ken Sirenius merkittiin ennen kauden alkua sekä pelaajaksi että edustusjoukkueen fysiikkavalmentajaksi, mutta siirtyi Spartan kautta Käsipalloliiton leipiin valmennuspäälliköksi.

Viljami Kuntsi on yhä toipilaana olkapääleikkauksen jälkeen. Ei tarkkaa tietoa paluuajankohdasta. Sergei Shevchenko on toistaiseksi sivussa olkapäävamman takia.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk