PIF pestasi kroatialaisen huippuvalmentajan

Pargas IF:n käsipallojaosto on solminut valmentajasopimuksen 46-vuotiaan kroatialaisen Boris Dvoršekin kanssa. Sopimus on mallia 1+1 vuosi.

Dvoršek tulee valmentamaan miesten liigajoukkuetta sekä toimimaan seuran valmennusvastaavana. Toimenkuvaan sisältyy näin ollen myös seuran omien valmentajien koulutusta.

Dvoršek on 25-vuotisen valmennusuransa aikana valmentanut sekä junioreita, naisia ja miehiä korkeimmalla sarjatasolla menestyen sekä kotimaassaan että kansainvälisillä kentillä. Hänen merkittävimpiin saavutuksiinsa kuuluvat kaksi Kroatian mestaruutta (2013, 2014) sekä HC Croatia Osiguranje Zagrebin osallistuminen miesten Champions Leaguen lohkovaiheeseen kaudella 2013-14. Viimeksi hän on valmentanut italialaista ASV Eppan Löwen -joukkuetta.

Hän toimi myös Kroatian naisten maajoukkueen apulaisvalmentajana vuosina 2010-2012, jolloin joukkue oli EM-kisoissa 2010 yhdeksäs, MM-kisoissa 2011 seitsemäs ja vuoden 2012 Lontoon olympialaisissa kuudes.

– Tämä on eräs Piffenin käsipallon suurimmista panostuksista kautta aikojen ja tarkoituksena on, että koko seura hyötyy hänen osaamisestaan. Boris kouluttautuu parasta aikaa EHF:n Master Coachiksi, joka on korkein eurooppalainen valmentajatutkinto, toteaa Pargas IF:n käsipallojaoston puheenjohtaja Jan ”Bambu” Eriksson.

Seura neuvottelee parhaillaan muutamien pelaajavahvistuksien kanssa, joista kolme tulee Makedoniasta. Pelaajat esitellään myöhemmässä vaiheessa.

Avainsanat:

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk