Pargas IF:n liigaryhmä vahvistuu neljällä pelaajalla

Pargas IF:n miesten edustusjoukkue vahvistuu neljällä pelaajalla kaudelle 2017-2018.

Uusia pelaajia ovat makedonialaiset takamiehet Vlatko Tasevski (25) ja Andrej Miladinovski (24) sekä viivapelaaja Robin Mattsson (26) joka siirtyy Paraisille BK-46:sta sekä ÅIFK:sta punapaitaan palaava takamies/laitapelaaja Peter Vikman (30).

– Tuhlaajapoika palaa kotiin kun Vikman pelaa jälleen Paraisilla, PIF-käsipallon puheenjohtaja Jan ”Bambu” Eriksson toteaa.

Tasevski ja Miladinovski ovat kumpikin oikealta heittäviä takamiehiä, joiden kasvattajaseurana on RK Kumanovo. Tasevski on urallaan pelannut myös Kreikan pääsarjassa.

Kesken viime kauden joukkueeseen liittynyt vasenkätinen makedonialainen David Kuzmanovski (23) jatkaa Paraisilla.

Kaikki sopimukset ovat mallia 1+1 vuotta.

Robin Mattssonin kohdalla seuran vaihtuminen on ollut selvää jo jonkin aikaa, sillä hän asuu nykyään Turussa.

– Odotin oikeastaan vain valmentajakuvioiden selkiintymistä, sillä Piffen on tehnyy minuun hyvän vaikutuksen ja seuran ympärillä on runsaasti innostunutta väkeä. Toivon tuovani ryhmään kokemusta, toteaa entinen juniorimaajoukkuepelaaja.

– Haluamme näyttää olevamme tosissamme ja panostavan myös pitemmällä tähtäimellä näiden hankintojen myötä, Eriksson sanoo.

Avainsanat:

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk