Oscar Kihlstedt innolla jälleen BK-paitaan

Oscar Kihlstedt tekee paluun BK-46:n riveihin viiden Norjassa pelaamansa vuoden jälkeen.

24-vuotias Kihlstedt olisi saanut jatkoa sopimukselleen norjalaisseura Stordissa, mutta valitsi paluun Karjaalle, jossa pelaamisen lisäksi tiedossa on muitakin tehtäviä seurassa. Kihlstedt painottaa kuitenkin että pelaaminen on ajatuksissa sataprosenttisesti.

– Ajatukseni ei ole ottaa askelta alaspäin, vaan tehdä lujasti töitä. Viidestä Norjan vuodesta kolmea varjostivat loukkaantumiset; minulla on vielä paljon annettavaa ja saavutettavaa eri käsipallokentillä. Se että palaan kotiin BK:n riveihin ei tarkoita, että olisin jäämässä tänne. Jos tuntuu hyvältä ja tulee kiinnostava tarjous, saattaa uusi seikkailu olla tämän jälkeen ajankohtainen, Kihlstedt sanoo Västra Nylandissa.

Nyt fokus on kuitenkin kokonaan BK-46:ssa.

– Nyky-BK on modernimpi kuin viisi vuotta sitten. Seura huokuu positiivisuutta ja energiaa on joka taholla ihan eri lailla, Kihlstedt kehuu.

– Näin jokusen pelin talvella ja ne olivat ihan erilaisia kuin aiemmin. Pelaajana sitä toivoo tietysti pystyvänsä tarjoamaan sellaista käsipalloa, joka saa yleisön liikkeelle ja toki olisi hienoa, jos käsipallosta tulisi karjaalaisille yhtä tärkeä asia kuin se joskus on ollut.

Yksi avaintekijä kiinnostuksen uuteen nousuun on yksinkertainen: menestys.

– BK on suurseura, jolla on viime vuosina ollut negatiivinen suunta. Ilman muuta mitali olisi tärkeä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk