Oliver Helanderia tuskin nähdään kentillä kaudella 2016-17

SIF:ssä kevään pelannut Oliver Helander on panostamassa tulevaisuudessa keihäänheittoon. Lisäksi Helanderin kyynärpää leikataan vielä elokuun aikana. Toipumisajaksi ennustetaan noin kuutta kuukautta.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että Helanderia ei nähdä kauden SM-liigapeleissä alkavalla kaudella, tuskinpa lähivuosina muutenkaan. Västra Nylandin mukaan Oliver kommentoi asiaa seuraavasti:

– Päätöstä ei ollut helppo tehdä, mutta näin jälkeenpäin se tuntuu oikealta. Keihäänheitosta voi aina palata takaisin käsipalloon, mutta toisinpäin se on huomattavasti hankalampaa.

Samaisessa lehdessä SIF:n SM-liigajoukkueen manageri Niclas Karlsson kertoo että päätöksen suhteen kaikki neuvottelut käytiin hyvässä hengessä:

– Tietysti menetys on sekä seuralle että Suomen käsipallolle valtava. Oliver osoitti lyhyen SIF-uransa aikana olevansa loistava joukkuepelaaja joka nosti koko joukkueen suoritustasoa. Täytyy kuitenkin muistaa että nyt on ensisijaisesti kyse nuoren urheilijan terveydestä ja toissajaisesti lajivalinnasta. Toivomme Oliverille kaikkea hyvää jatkossa, pikaista toipumista leikkauksesta ja menestyksekästä paluuta kilpakentille

Avainsanat:

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk