Nordling Kihlstedtin aisapariksi BK-46:n valmennukseen

BK-46 vahvistaa miesten joukkueensa valmennusryhmää, kun Teddy Nordling liittyy ensi kaudeksi Peter Kihlstedtin rinaalle edustusjoukkueen valmentajaksi.

Yksin miesten joukkueen valmennuksesta kuluvalla kaudella vastannut Kihlstedt saa nyt vahvaa lisävoimaa rinnalleen ensi kaudeksi Teddy Nordlingin liittyessä valmennusryhmään.

– Olen todella iloinen, että Teddy halusi lähteä mukaan. Kaksi silmäparia näkee enemmän kuin yksi ja tiedän Teddyn kanssa käymiemme keskustelujen myötä, että pystymme nostamaan joukkueen uudelle tasolle. Täydennämme toisiamme hyvin ja odotan luottavaisena tulevaa kautta, Kihlstedt sanoo.

Hangosta lähtöisin olevalla Nordlingilla on taustalla pitkä ura käsipalloilijana mm. Alingsåsin riveissä Ruotsissa. Hän odottaa innolla liittymistään BK:n valmennukseen.

– Olen itse saanut ison osan käsipallokasvatustani BK:ssa ja pääsin sitä kautta ponnistamaan kansainväliselle uralle aikanaan. Voi sanoa että ympyrä sulkeutuu nyt kun pääsen miesten joukkueen valmentajaksi. Odotan haastetta innolla ja olen todella tyytyväinen päästessäni tekemään töitä yhdessä Peterin kanssa. Työskenneltyäni viime vuodet juniorien parissa Hangossa, tuntuu tosi jännittävältä ottaa askel eteenpäin ja aloittaa miesten joukkueen kanssa.

Nordlingin sopimuksen lisäksi BK julkisti Thomas Holmbergin tulon uudeksi naisten SM-sarjajoukkueen päävalmentajaksi.

– Seuran uusi hallitus, joka valittiin syksyllä todella myrskyisän kesän jälkeen, on näiden ensimmäisten kuukausien aikana käyttänyt paljon aikaa rakentaakseen mallin, joka kantaa hedelmää tulevina vuosina. Olemme käyttäneet aikaa ja käytämme sitä koko ajan rakentaaksemme [taloudellisen] pohjan, jonka kautta tulee myös urheilullinen menestys. Tähtäin on, että sekä miesten että naisten joukkue on kolmen vuoden kuluessa Suomen kolmen parhaan joukossa ja me olemme johtava junioriseura. Sitä tavoitetta kohti teemme töitä ja kun nyt voimme esitellä nämä valmentajat miesten ja naisten joukkueeseen, olemme ottaneet taas askelen kohti tavoitetta, BK:n puheenjohtaja Björn Sigberg toteaa.

– Emme tule koskaan – eikä meillä ole haluakaan tai resursseja – ostaa itsellemme menestystä, mutta meillä on perinteitä, omia junioreita, seurahenkeä ja vahvaa sitoutumista, joiden pohjalle rakentaa. Ennen kaikkea meillä on seurassa käsipallo-osaamista, josta nyt nimetyt valmentajat ovat tyypillinen esimerkki. Heillä on takanaan yhteensä 232 maaottelua ja satoja seurajoukkueotteluita, joten tunnemme sekä miesten että naisten joukkueen olevan erittäin varmoissa käsissä ja katsomme luottavaisena kohti tulevaa kautta.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk