Noodla ja Qerimi jatkavat Atlaksen peräsimessä

Atlas Vantaan vastuuvalmentajiksi kaudelle 2014-2015 on nimetty Martin Noodla sekä Besim Qerimi. Kaksikko, joka on jo tällä kaudella vastannut Atlaksen miesten edustusjoukkueen valmennuksesta tulee jatkamaan työtään myös tulevalla kaudella.

Noodla_Martin_Atlas1314

Martin Noodla

Varsinkin Kotikylän Kundien viime aikaiset otteet ovat olleet lupaavia ja myös tiettyjen pelaajien henkilökohtainen taitotason kehitys sekä joukkueen taktisen pelaamisen kehitys on ollut nousujohteista.

– Tämä oli luonnollinen jatkumo sille työlle, mitä valmennuskaksikko on tällä kaudella tehnyt ja tulee jatkossa tekemään, Atlaksen ohjausryhmästä kommentoidaan seuran verkkosivuilla.

Martin Noodla tuli Vantaalle vuoden 2009 lopulla ja hurmasi heti yleisönsä pelitaidoillaan. Hyvin Suomeen sopeutunut ja täällä viihtynyt Noodla oli tyytyväinen saamastaan haasteesta, joka motivoi häntä valmentajana. Besim Qerimi on valmentanut Suomessa ollessaan niin Turussa kuin Porvoossakin ennen Vantaalle tuloaan. Jo toissa kaudella Kotikylän Kundien valmennuksen apuna olleelle ”professorille” Atlas Vantaan haaste oli mielenkiintoinen. Valmennuskaksikko tuleekin vaatimaan ensi kaudelta pelaajiltaan enemmän ammattimaista otetta niin harjoittelemiseen kuin pelaamiseen.

Martin Noodlan ja Besim Qerimin ympärille tulee rakentumaan isompi valmennustiimi, johon tulee sisältymään niin maalivahtivalmentaja, videovalmentaja kuin fysiikkavalmentajakin.

Noodlan ja Qerimin videohaastattelu on katsottavissa täällä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk