Nico Rönnberg ja BK-46 kaksivuotiseen sopimukseen

Nico Rönnberg on allekirjoittanut kaksivuotisen sopimuksen BK-46:n kanssa koskien kausia 2021-23.

Loppuvuodesta BK:n riveihin palanneen Rönnbergin mukaan tuntuu hyvältä pelata joukkueessa ja olla kotona Karjaalla. BK-46:lla on nuori ja lahjakas joukkue ja henki sekä yhteenkuuluvuus korkealla.

Rönnbergin mukaan nykyhetkeen peilaten oli onni, että hän palasi Pariisista kotiin ajatellen sitä miten koronapandemia on kehittynyt Euroopassa.

– Voimme olla iloisia, että asumme Suomessa ja Raaseporissa. Euroopassa suunnitellaan nyt yhteiskuntien sulkemista kokonaan ja voi vain miettiä mitä se tarkoittaa ihmisille ja elämälle, Rönnberg toteaa.

– Se että me emme saa pelata yleisön edessä – mitä toki kaipaamme – on joka tapauksessa paljon parempi kuin täysi ”lockdown”. Minulle ja perheelleni merkitsee myös todella paljon, että saan olla heidän kanssaan ja nähdä lasten kasvavan turvallisessa ympäristössä.

Pelillisesti asiat ovat myös Rönnbergin mukaan kohdillaan.

– Minun silmiini BK-46 on nuori, nälkäinen ja kehityskelpoinen joukkue, joka voi yltää kuinka pitkälle tahansa. Sen lisäksi BK-46:lla on linja, jonka mukaan junioritoiminnan pitää tuoda uusia pelaajia joukkueeseen. Se puolestaan toimii kannustimena junioreille ja he näkevät mahdollisuuden päästä miesten joukkueeseen ja edelleen maailmalle, kuten moni meistä on tehnyt.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk