Miro Koljonen siirtyy Norjaan

Miesten maajoukkueen laituri Miro Koljonen siirtyy Grankulla IFK:sta ensi kaudeksi Norjaan Fjellhammer IL:n riveihin.

Norjan 1. divisioonaan ensi kaudeksi noussut Fjellhammer toivottaa Koljosen lämpimästi tervetulleeksi joukkueen riveihin.

– Olemme todella iloisia ja ylpeitä saadessamme näin kokeneen pelaajan riveihimme. Miro on todella hyvä käsipalloilija, jolla on ammattimainen asenne pelaamiseensa. Hän on oikean laidan pelaaja, jolla on voimaa ja räjähtävyyttä. Miro on taitava myös monella paikalla puolustuksessa, päävalmentaja Kristian Bliznac sanoi seuran Facebookissa.

– Saamme hänen myötään paljon enemmän kuin vain käsipalloilija Miron. Hänellä on pitkä kokemus kansainvälisistä peleistä, mistä on hyötyä nuorelle joukkueellemme. On hienoa saada hänet ryhmään.

Myös Koljonen itse odottaa uutta haastetta uusissa ympyröissä innolla.

– Sain hyvän kuvan ja vaikutelman seurasta, kun olin siellä harjoittelemassa maaliskuussa. Seuralla tuntuu olevan selkeät ja päämäärätietoiset tavoitteet pitkällä tähtäimellä. Joukkue on kiinnostava sekoitus nuoria lupaavia pelaajia sekä pelaajia, joilla on enemmän kokemusta, Koljonen kuvailee.

– Olen pelannut koko käsipallourani Suomessa ja kun sain tilaisuuden siirtyä FIL:n riveihin, en voinut kieltäytyä. Haluan kokea jotain uutta ja kehittää itseäni käsipalloilijana. Näen että Fjellhammer IL tarjoaa minulle parhaat mahdollisuudet tehdä niin. Odotan innolla tulevaa kautta ja toivon, että pystyn auttamaan joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla saavuttamaan tavoitteensa.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk