Miesten Suomen Cupin välierät keskiviikkona

Miesten Suomen Cupin finalistit ratkotaan keskiviikkona 4.12., kun ohjelmassa ovat molemmat välierät.

Ensimmäisessä välierässä Cocks Areenalla Riihimäellä ovat vastakkain Cocks ja BK-46. Isännillä on ottelussa cupin finaalipaikan lisäksi haussa myös revanssi, sillä BK haki lokakuun alussa SM-liigan ottelussa Riihimäeltä niukan yhden maalin voiton.

Cocksin urakka Mestarien liigassa päättyi viikonloppuna ja joukkue keskittyy nyt otteluihin kotimaan kentillä täysin. BK-46 puolestaan kohtasi viikonloppuna sarjaottelussa HIFK:n ja sai tehdä täyden päivätyön voiton eteen.

– Sarjan pitkien taukojen myötä meillä ei ole oikeaa ottelutempoa, mutta toivon mukaan lauantain ottelun kautta olemme valmiita edessä olevaan tiukkaan ohjelmaan, BK-luotsi Andreas Rönnberg totesi Västra Nylandille.

Toisessa välierässä nähdään paikalliskamppailu, kun Dicken isännöi HIFK:ta – joukkueet kohtaavat toistamiseen samalla viikolla vielä ensi viikonloppuna HIFK:n isännöidessä puolestaan SM-liigan ottelua. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Pirkkolassa lokakuun alussa ei tarjonnut mitään valtaisaa jännitysnäytelmää, sillä lauttasaarelaiset pitivät stadin herruuden itsellään kymmenen maalin turvin, lukemin 31-21.

Viime kaudella cupin finaalissa kohtasivat Cocks ja HIFK eli finaalin uusinta on myös mahdollinen. Cocks oli tuolloin vahvempi maalein 30-20 ja puolustaa siis cupin mestaruutta ja on voittanut cupin peräti viitenä kautena peräkkäin.

Cocksilla on cup-mestaruuksia kaikkiaan 10, mutta cupin ykkösiä ovat olleet kaikki muutkin välieräjoukkueet. BK-46 on kirjannut cupin mestaruuksia vielä yhden Cocksia enemmän eli 11. HIFK:lla cup-mestaruuksia on neljä ja Dickenillä kolme.

Suomen Cupin finaali pelataan joulun alla sunnuntaina 22.12. kello 18.30. Finaalin kotijoukkue on välierän Cocks – BK-46 voittaja.

Suomen Cupin välierät 4.12.:
18.30 Cocks – BK-46 (SolidSport)
19.00 Dicken – HIFK (HBL.fi)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk