Miesten MM-urakka alkaa torstaina Vantaan Energia Areenalla

Miesten Käsipallomaajoukkue aloittaa kovan MM-karsintaurakkansa torstaina tammikuun 2. päivänä Vantaan Energia Areenalla klo 19:00. Vastustajaksi saapuu karsintalohkoa tällä hetkellä johtava Liettua. Vastus on vaikea mutta ei mahdoton. Voitto on kuitenkin ehdoton edellytys jos Suomi mielii lohkon paalupaikalle.

Joukkue aloitti valmistautumisen heti joulupyhien jälkeen ja maanantaina pelattiin harjoitusmaaottelu Viroa vastaan Suomenlahden eteläpuolella. Peli päättyi maalin tappioon mutta päävalmentaja Mikael Källman oli silti luottavainen miesten otteisiin.

– Maalin tappiosta huolimatta olen tyytyväinen lopputulokseen. Ottelun alku oli hakemista varsinkin puolustuspäässä. Vaihtamalla pelipaikkoja pelaajien kesken, löydettiin oikeat asetelmat. Ottelun loppua kohden peli parani huomattavasti ja puolustus saatiin toimimaan. Kunhan saamme pelitempon kohdalleen, niin torstaina pitäisi olla iskukykyinen miehistö kasassa, kertoo Källman

Vantaan Energia Areenalle joukkue toivoo runsaasti katselijoita lehtereille. Kova kannustus on kuin kahdeksas kenttäpelaaja, joka aina innostaa pelaajia entistäkin parempiin suorituksiin.

Suomen joukkue lähtee Liettua-otteluun seuraavalla kokoonpanolla:
MV: Ville Nordqvist ÅIFK, Mikael Mäkelä Dicken, Tuomas Laitinen Atlas,
K6: Leonel Ojala Elverum Håndball (NOR), Fredrik Forss HC West
O6: Miro Koljonen HC West, Anton Remy Dicken
V6: Teemu Tamminen Cocks, Joakim Broman Dicken,
9m: Andreas Rönnberg Elverum Håndball (NOR), Oscar Kihlstedt Stord HK (NOR), Richard Sundberg HC West, Benny Broman Dicken, Olli-Pekka Korpimäki BK-46, Joona Raerinne HC West, Anton Luuppala SIF

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk