Miesten MM-karsintaurakka jatkuu – periksi ei anneta

Miesten käsipallomaajoukkueen MM-karsinta jatkuu keskiviikkona 8. tammikuuta Turkin Ankarassa. Isäntämaa kohdataan THF Complex Areenalla klo 18 paikallista aikaa. Joukkueen ehdoton päämäärä on saavuttaa alkulohkon toinen sija. Tämä Liettua-pelin tappiosta huolimatta.

– Olisin todella yllättynyt mikäli joukkue ei panostaisi täydellä teholla tuleviin karsintaotteluihin. Joukkue on sen verran käärmeissään edellisistä peleistä, että näyttöhaluja kyllä riittää, toteaa päävalmentaja Mikael Källman.

Joukkueelle jäi varmasti hampaankoloon sen verran, että asennetta riittää tuleviin otteluihin.

– Harmittaa todella poikien puolesta. Huonoa tuuria on ollut. Se lähti oikeastaan jo Georgian ottelusta liikkeelle. Siellä ruokamyrkytys pilasi pelin, ja sitten Liettuassa ottelun loppuhetken tapahtumat eivät suosineet suomalaisia. Liettua-ottelussa tilanne loppuhetkillä oli ihanteellinen ja sen vuoksi lopputulos tuntuu tosi katkeralta, jatkaa Källman.

– Tästä kuitenkin jatketaan eteenpäin. MM-karsinta loppuu lauantaina ja jäljellä oleviin otteluihin panostetaan täysillä. Tämän jälkeen on tähtäimessä EM-karsintojen play off -ottelu Romaniaa vastaan huhtikuussa, joka on tietysti tarkoitus voittaa. Se avaisi portin todella koviin peleihin, Källman jatkaa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk