Loukkaantunut Kuukauden tähtipelaaja Rönnberg: ”Ollut helppoja pelejä”

SM-liigan kuukauden LähiTapiola-tähtipelaaksi valittu Cocksin Andreas Rönnberg loukkaantui EM-karsintaottelussa Espanjaa vastaan ja on noin neljä kuukautta sivussa heittokäden ranteen nivelsiteen katkeamisen vuoksi.

Loukkaantuminen tuli Rönnbergille harmilliseen aikaan, sillä paluu Suomeen on sujunut hyvin. Palkinto on miehelle pieni lohtu.

– Ei tämä paljon lohduta, koska tuli tämä loukkaantuminen. No, tiedän pelanneeni nyt ainakin hyvin ja maalejakin tuli kivasti. Sain pelata paljon ja otin vastuuta kentällä.

– Paluu Suomeen on sujunut hyvin ja olen päässyt joukkueeseen hyvin sisään. On mukava taas olla perheen ja ystävien kanssa täällä.

Cocks on voittanut tähän mennessä kaikki pelaamansa sarjapelit kotimaassa ja Rönnbergin mukaan varsin helposti.

– On ollut helppoja pelejä. Meillä on hyvä joukkue ja mielestäni meidän pitäisi voittaa jokainen peli. Dicken voi vähän haastaa sitten keväällä pudotuspeleissä. Joskus haluaisi vähän kovempia vastuksia, mutta niitä tulee sitten Baltian liigassa muun muassa.

Cocksilla tulee olemaan pienoinen otteluruuhka ulkomaan pelien ja kotimaisen sarjan yhteensovittamisen vuoksi. Rönnbergin mukaan tämä ei ole kuitenkaan ongelma.

– Se tulee sujumaan ihan hyvin. Ei voi vain treenata niin paljoa. Se ei haittaa, sillä mieluummin sitä pelejä pelaa, kuin treenaa.

Rönnberg on päässyt pelaamaan nyt myös pikkuveljensä Nicon kanssa samassa seurajoukkueessa. Yhteistyö on sujunut hyvin.

– Ihan hauskaa on ollut ja peli on toiminut hyvin. Se on hieno homma pelata hänen kanssaan. Välillä riitelemme, mutta pelien ja treenien jälkeen sovitaan aina. Olemme molemmat aika voitonhaluisia ihmisiä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk