Klaus Sarin ja Atlas jatkosopimukseen

Atlaksen seurahistorian tärkeimpiin pelaajiin lukeutuva Klaus Sarin pukee päälleen sinistä myös tulevilla kausilla. Viime kausina loukkaantumisten kanssa paininut Sarin ei ole saanut tälle kaudelle kuin muutaman merkinnän pöytäkirjaan, kun viime kesänä leikattu polvi alkoi oikuttelemaan kauden alkumetreillä.

Sarin_Klaus_Atlas1314

Klaus Sarin

– Kauden alussa huomattiin, että lihakset on hävinnyt leikatusta jalasta ja nyt olisi tarkoitus saada kuntoutuksella ne takaisin, Sarin kommentoi tämän hetkistä tilannettaan Atlaksen verkkosivuilla.

Kuntoutus kestänee kuudesta yhdeksään kuukauteen ja Sarin onkin toiveikas, että pystyisi olemaan täysipainoisesti mukana jo ensi kauden alusta.

Koko uransa Atlasta edustanut Sarin on nähnyt läheltä Atlaksen nousun aina 1. divisioonasta SM-liigan huipulle. Nyt puhaltavat uudet tuulet saavat Klaus Sarinin tyytyväiseksi.

– Joukkueen vahvistuminen. Satsaus siihen, että todella ollaan taistelemassa siitä Suomen mestaruudesta sekä puitteet tuntuisi olevan erittäin hyvät, luettelee Sarin Atlas Vantaan vahvuuksista.

– Klaus on ollut nyky-Atlaksen tärkein yksittäinen palanen ja omalta osaltaan tuonut Atlaksen SM-liigan kärkipäähän. Seurauskollisuus, mitä Klaus on tuntenut sinistä paitaa kohtaan on hienoa nykypäivän urheilussa. Taistelija ja periksiantamaton urheilija, kommentoidaan Sarinin jatkosopimusta Atlas Vantaan ohjausryhmästä.

Klaus Sarin pukee sinistä päälleen seuraavan kahden vuoden ajan.

Katso koko Sarinin haastattelu Atlaksen Facebook-sivuilta.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk