Kihlstedt palaa, Weber uutena BK-46:n riveihin

Oscar Kihlstedt tekee paluun BK-46:n paitaan viiden Norjan vuoden jälkeen ja Dicken-taustainen Ben Weber hakee uutta alkua uralleen niin ikään BK-46:n riveistä.

Näin karjaalaisilla on kaksi mielenkiintoista uutta palasta joukkueeseen.

– Kun aloitimme joukkueen rakentamisen valmentajien Teddy Nordlingin ja Timo Oksasen kanssa, asetimme tavoitteeksi sen, että meillä on 2-3 maajoukkuetason pelaajaa ryhmässä ensi kaudella. Nyt näin on, tyytyväinen BK-manageri Peter Kihlstedt sanoo.

– Kuten Andreas Rönnbergillä, jonka paluu varmistui jo aiemmin, Oscarilla ja Benillä on myös maajoukkuekokemusta ja jos he saavat pysyä terveinä, olen vakuuttunut siitä, että he tulevat jatkossakin olemaan ajankohtaisia maajoukkuevalinnoissa.

Kihlstedtin mukaan kokonaisuus alkaa vaikuttaa tässä vaiheessa jo varsin hyvältä.

– Meillä alkaa vähitellen olla sellainen sekoitus pelaajia, joita joukkueeseen tarvitsemme. Niitä joilla on vähän enemmän kokemusta ja niitä hiukan nuorempia pelaajia, jotka ovat ottamassa askelta eteenpäin. Nämä vahvistukset antavat myös valmentajille suuremmat mahdollisuudet kokeilla erilaisia ryhmityksiä kentällä, kun meillä on nyt enemmän vaihtoehtoja pakin paikoille ja linjaan.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk