Källman odottaa mielenkiintoista kautta – ”paljon positiivisia asioita”

Mikael Källman jätti Atlas Vantaan päävalmentajan tehtävät kesällä ja edessä on näillä näkymin ensimmäinen talvi ilman käsipalloa 37 vuoteen.

Källmanilla on kuitenkin erinomainen tuntuma kotimaiseen käsipalloon ja nyt hän pystyy ennakoimaan edessä olevaa kautta 2016-17 tavallaan ulkopuolisena. Källmanin mukaan alkavaa miesten SM-liigakautta voi hyvällä syyllä odottaa positiivisessa hengessä.

– Näen paljon positiivisia asioita. Cocks panostaa ja tuo todella hyviä pelaajia liigaan. Dicken ja Grankulla jatkavat vahvasti, kun HIFK taas on musta hevonen. Ja BK-46:tta veikkaan mitalijoukkueeksi, kenties jopa finaaliin. He ovat rakentaneet hienon joukkueen, jossa on sekä kokeneita että nuoria pelaajia, Källman arvioi Västra Nylandissa.

– Cocksin jälkeen on periaatteessa neljä erittäin vahvaa joukkuetta. Sen lisäksi Siuntiolla on mielenkiintoinen nuori joukkue, vaikka on tietysti sääli, ettei Oliver Helander ole mukana, vaan hän satsaa keihäänheittoon.

Atlas Vantaan ja Källmanin tiet erosivat valmentajan tuntiessa, ettei seura panosta kuten aiemmin oli ollut puhe. Källman ei myöskään usko, että vantaalaiset ovat ainakaan alkavalla kaudella kärkikahinoissa mukana.

– Tämän kauden liiga tulee olemaan todella mielenkiintoinen. Valitettavasti Atlas ei ole taistelemassa mitaleista, Källman harmittelee.

SM-liigakauden 2016-17 avauskierros pelataan tulevana lauantaina ja sunnuntaina 10. – 11. syyskuuta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk