Källman jättää BK-46:n – Rönnberg tarttuu valmennukseen

BK-46:n kausi SM-liigassa päättyi perjantaina viidennessä puolivälierässä HIFK:lle kärsittyyn tappioon ja ottelu jäi samalla Mikael Källmanin viimeiseksi joukkueen peräsimessä. Valmennusvastuun ottaa Andreas Rönnberg.

BK-46 ilmoitti maanantaina, että joukkueen valmennusjohdossa tapahtuu muutos. Källman jättää tehtävänsä ja totesi taustalla olleen sen, että loukkaantuneita avainpelaajia Andreas Rönnbergiä ja Oscar Kihlstedtiä ei pystytty korvaamaan.

– Juuri päättynyt kausi oli pettymys niin minulle kuin seurallekin. Minun arvioni mukaan materiaali ei yksinkertaisesti riittänyt parempaan sijoitukseen, Källman sanoi seuran tiedotteessa.

– Sen myötä että BK:lla ei ole jatkossakaan resursseja panostaa tarpeeksi leveään ryhmään, olen asian läpikäytyäni päättänyt, että ainoa oikea ratkaisu on astua sivuun.

Vastuun päävalmentajana ottaa Andreas Rönnberg kaksivuotisella sopimuksella. Rännberg jatkaa pelaajavalmentajana apunaan Timo Oksanen.

– Tämä ei ole hätäratkaisu, vaan uskomme Rönnbergiin ja annamme hänen nyt rauhassa tehdä töitä itse aluamansa mallin mukaan, puheenjohtaja Björn Siggberg totesi.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk