Kaksi serbihyökkääjää vahvistamaan Atlas Vantaata

Päättyneellä käsipalloilun liigakaudella neljänneksi sijoittunut Atlas Vantaa vahvistaa hyökkäystään kahdella kookkaalla serbihyökkääjällä.

27-vuotias Stefan Jovanovic (190 cm/85 kg) on vasen laitahyökkääjä. Hän on pelannut Serbian eri sarjatasoilla ja viimeksi maan kakkosliigan voittaneessa HC Sloga Pozegassa. Hän viimeisteli 18 ottelussa 96 maalia.

Srdjan Maletic (198/98) on puolestaan 28-vuotias keskushyökkääjä ja pelannut kotimaansa lisäksi Saksassa (Immenstadt) ja Unkarissa, jossa viimeksi kakkosliigan Balasagyarmat Kabelissa.

Jovanovic on jo saapunut Suomeen ja Maleticia odotellaan heinäkuun lopussa.

– Yhden tai kahden pelaajan hankintaa harkitaan vielä, Atlas Vantaan puheeenjohtaja Mika Laaksonen sanoo seuran verkkosivuilla.

Atlas Vantaan viime kauden joukkueesta Toni Aalto lopettaa liigatasolla ja Oskari Lehtonen siirtyy Atlas Akatemiaan. Kevätkaudeksi hankitun Mladen Cacicin sopimusta ei jatkettu. Lähes koko kauden loukkaantumisen takia sivussa ollut Sergei Shevtshenko siirtyy muualle.

Atlas Vantaan uusi päävalmentaja Mikael Källman ryhtyy tositoimiin maajoukkueen viimeisen EM-karsintaottelun jälkeen. Siinä vastassa on Saksa Vantaan Energia Areenassa 10. kesäkuuta. Atlaksen uusi kakkosvalmentaja on seuran oma kasvatti Ken Sirenius.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk